11.1.2012

Shoppaajat vauhdissa

Jopa oli päivä! Pääsin vasta tunti sitten kotiin tuolta Ruffen lääkärireissulta, joka kääntyikin pieneksi shoppailu elämykseksi. Lääkäriin ehdittiin ajallaan ruuhkasta huolimatta, aika turha reissu. Sillä kaikki oli hyvin, hiukan joku ripsi hankaa silmää mikä saa sen kutisemaan. Sano silti, että kannattaa putsata ihan vaan vedellä muutaman kerran päivässä. Rauhoittais sopivasti silmää yms. 


Sitten kun olin tiskillä maksamassa silmään pisti viereisestä korista selanen hammaskivi-esite, ja huomasin, että niillä on myynnissä mun etsimää hammaskivigeeliä, niin koirille kuin kissoillekin. Ostin sitten heti yhden tuubin, vanilijan makuista/hajuista. Ruffe ainakin tykkäs kun sen suuhun tota koitin sörkkiä. Vanhempikin piski nautti suuresti tosta makuelämyksestä. Käytän nyt sitten joka kolmas päivä, kattoo sitten että kuinka hyvin vaikuttaa. Luulis että ton Lassen suussa ainakin näkis heti eroa! Tyytyväisenä ostokseeni lähdettiin kotiin päin ajelemaan, jolloin muistui mieleen sunnuntain näyttelyt, joten kurvailtiin vielä petenkoiratarvikkeeseen että löytäisin uuden harjan jolla puunata koiraa lauantaina. Sisäänpäästyä mukaan kuitenkin tarttui yhtä sun toista...


Ensimmäisenä silmään pisti tämä pitkään ihailtu Happy House Collectionin peitto. No peitto ja peitto, oli niin muhkea, että kelpais mullekin patjaksi! Jokatapauksessa, L-kokonen eli 92cm X 59cm. Katoin eka M'mää mut se oli kauheen pienen olonen niin päädyin tohon. Hinta oli suhteellisen matala, kun on kuitenkin kyse kaksipuolisesta, konepestävästä HH-tuotteesta. (27.90€) Hetikun tuon lattialle sain, alkoi pojilla kiivas nuuskinta ja machoilu siitä, että kumpi pääsee ensiksi siihen nukkumaan. Vanhemman oikeuksilla Lasse retkotti uudella patjalla hyvän tovin, ennen kuin päästi junioirin kurastamaan sängyn.


Sitten päätin etsiä sen mitä tulinkin hakemaan. Madan'en piikkipää harja löytyi heti (14,95€). Loistava 22millinen harja, ei oo turhan pehmeä tai joustava. Kokeilin hetikun kotiin pääsin ja oon sangen tyytyväinen ostokseeni. Ruffella taas oli muutama vastalause siitä kuinka harja pureutuu sen pohjavilloihin, mutta pian se antoi asian olla.


Harjojen vieressä oli tietysti ihania pieniä koiratarvikkeita, joita jäin nypeltelemään. Kunnes huomasin poistomyynnissä olevan naksuttimen. Ihan loistava muunneltava äänentaso ja laatu. Ja koska oli viimeinen laatuaan sain puoleenhintaan, pienellä tinginnällä tietenkin. (4,00€) Kotona kokeiltiin, että miten se reagoi naksutinkoulutukseen. Hyvinhän se, alkusi vähän säpsähteli, mutta kymmenen minuutin sisään oivalsi, että naksahdus = herkkupala. Sen jälkeen alkoikin hommaluistaa. Vois ehkä käydä jonkun naksutintokokurssin? Ruffelle jotain mielekästä toimintaa ja älykästä virikettä sen ylimääräiselle energialle, vois toimia.


Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä, käytiin vaihtamassa se toko-liivi jonka aikasemmin tilasin. Nyt löyty muutamaa kokoa pienempi ja just sopiva. Mahtuu kuitenkin vielä talvitakki alleki. Tosi hyväntuntunen päällä ja kaikkea. Tämähän ei mennyt kokonaan omasta pussista sillä tuli mulle synttärilahjaksi, vaikka synttärit on vasta tossa muutaman viikon päästä. Hartaasti kun toivoin, niin sain. Elikkä kuten näkyy, Hurtta Motivation Liivi, (98,90€) Ihan irrelevanttiahan tämä on, mutta sopii Ruffen sadetakin kanssa yhteen. Huhhu kaikkea mäkin ajattelen. Jokatapauksessa oli onnistunut, mutta väsyttävä reissu. Meen vihdoinkin ajoissa nukkumaan, ainakin yritän. Ruffe on onneksi samalla kannalla!


Buonanotte!

2 kommenttia:

  1. ''en osta enää pitkään aikaan ruffelle mitään...!''

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noku ! En ostakkaan enempää, nyt vaan pakonomaisesti ostin kun jouduin sinne lemmikkiparatiisiin sisälle, se oli HUGE.

      Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)