26.3.2012

Siivekkeitä

Kuten tittelistä jo näkyy, Aino ja Reetu tupsahtivat meille vierailulle näin maanantain kunniaksi. Tällä kertaa oli tosin kyseessä pika visiitti. Saavuttiin kotiin kolmen aikaa, ja kasatiin pihalle radan tynkä. Etupiha on suurimmaksi osaksi sulanut, joten tehtiin tälla kertaa muutamia hyppyjäkin. Max korkeus tosin pidettiin siinä 20 cm paikkeilla, ettei satu vahinkoja.

Alotettiin Ruffen kanssa vähän tuon radan treenaamista. Lähinnä nopeutta kyllä sai treenattua, sillä tehtiin 'juoksurata'. Kontaktit oli ihan ok, vähän karkaa. Saattaa johtua siitä, että oon liian lähellä sitä. Heittää siis takamuksen alas liian aikaisin ja jää kummalliseen asentoon seisomaan kontaktin loppuun, jos ollenkaan. Välillä onnistui melkein esimerkillisesti. Putkeen meneminen oli tänään loistavaa. Haki todella hyvin, muistaakseni erehtyi vain kahdesti (huolimaton ohjaus). Tehtiin välistä veto tuonne 3 ja 4 väliin. Todella hyvin meni, olin positiivisesti yllättynyt. Ainoa joka sähelsi noitten kanssa, olin minä itse. Pussiin sujahtaminen oli uskomatonta. Hyvä ettei koko härpäke lentänyt mukana, kun Ruffe sukelsi niin kauheaa vauhtia pussista lävitse. Kaikinpuolin aika tyytyväinen tähän päivään.

Reetu on kehittynyt aika nopeasti. Pääsee ageilemaan vain meille silloin tällöin, ja tänään kykeni hakemaan putkeen aika kivasti, ja ennenkaikkea iso plussa tulee pussin suorittamisesta (on kuitenkin 5m itse pussi-osaa)!


Ja kyllä, olen aloittanut uuden projektin. Sunnuntaina aloin mitoittelemaan (hiukan alikokoisia) siivekkeitä. Tehty siis mahdollisimma kevyiksi ja mahdollisimman pienellä hinnalla. Näissä käytetty vanhaa lautaa ja pysty osissa sitten ihan uuttakin matskua. Todella tukevan oloiset, kun niitä tossa autotallissa vähän tökin. Tänään tein vielä toiset kaksi siivekettä, ja huomenna olisi tarkoitus maalailla. Todella nopea tehdä kyllä. Käytössä ollut vain saha ja akkuporakone, tietenkin jumalaton määrä ruuveja. Kennelliiton mukaan pitäis olla (minimissään) 70cm korkeita noitten siivekkeiden korkeimmat kohdat. Tossa sarjassa on nyt 60cm, kun laudat niihin juuri sopivasti riitti. Saas nähä, pitää vielä säätää noi rimankiinnitykset kohdilleen. Mutta nyt alkaa Ruffen hierontahetki.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)