19.6.2012

Juhannusviikon agit

Maanantaina oli tavallaan meidän vikat treenit. Sillä suraavat treenit tulevat vasta heinäkuun treenitauon jälkeen. Elleivät aivan heinäkuu ensimmäisinä päivinä. Joten sitten odotellaan ohjattuja treenejä vielä kesäloman loppuun. Mutta ei hätää, meillä jatkuu vaparit pitkälle syksyyn.

Maanantaina oli siis tavallisesti ohjatut treenit. Meidän iloksemme ryhmässä jatkaa kuin jatkaakin mukava tyttö Jenni bordercollieineen päivineen. Osa treeneistä menikin siis Ruffen nukkuessa (aurinko), joten jäi aikaa rupatella muille. Hetken päästä kuitenkin reenattiin rengasta, ja ollaan saatu rengas hilattua jo medien kisakorkeuteen. Ruffelle rengas on miellyttävä este ja siksi ihmettelinkin kun se sujahti kertaalleen väärästä kolosta, sitä en tosiaan osannut odottaa. Seuraava menikin sitten taas oikein. Tiedä sitten, että mitä päähän pisto tuli. 


Seuraavaksi meillä oli vuorossa vähän vauhdikasta radanpätkää. Ruffella sitä vauhtia oli, mutta irtoaminen taas vähän tahmeampaa. Sain sen kuitenkin tyrkättyä putkeen aina vähän kauempaa kuin aijemmin, kunnes vihdoin suoritettiin rata täydellisesti. Myöhemmin treeneissä treenailtiin vielä vähän valsseja (jotka ei ihan mennyt putkeen) ja keppejä jotka oli Ruffelle ilmeisesti avaruustiedettä.

Tiistaina suunnattiin taas hallille. Tällä kertaa ihan ypöyksin. Yksin aina huomaa kuinka valtava tila se oikeasti on. Sateen ropistessa kattoon kiittelin onneani, että mulla on hallivuoroja. Treenattiin aimopläjäys kontakteja, ja tulosta on näkyvissä! Huutaessani 'koske' alakontaktilla jää Ruffe paikoilleen vaikka jatkaisin kävelemistäni. Juostessa täytyy hiukan hidastaa kontaktille ja käskyttää kuuluvammin, aina ei silti jää. Mutta tuo kävellessä/hölkätessä jääminen on meille iso juttu, ja siihen olen tyytyväinen. Enempää en rääkännyt.


Treenailtiin myös keppejä, meille vaikeasta suunnasta, eli niin että olen Ruffen kanssa 'samalla puolella'. Tarkoittaen sitä, että oolin keppien vasemmalla puolella ja näin ollen työnsin sen kepeille. Meille on huomattavasti helmpompi se yleisesti ottaen vaikeampi suunta, mutta noh, tähän treeniä. Ruffe ei tuntunut millään ymmärtävän kepeistä mitään, joten otin muutaman onnistuneen suorituksen kuudella kepillä ja sitten kerran kahdellatoista (joka muuten sujuu paremmin kuin kuudella).

Loppuun otettiin vielä vähän valsseja ja keinu treeniä. Onnistui valssit mainiosti, ja keinukin aluksi. Lopuksi alkoi hyppiä alas, jota ei siis ole aikasemmin tehnyt. Joten aloin palkkaamaan runsaammin keinulla olemisesta ja sille tulemisesta. Otettiin vähän keinuttelu treeniä, niin että Ruffe seisoi keinun keskellä ja vaaputtelin laitaa suuntaan jos toiseen hellästi. Sen jälkeen keinu sujui taas normaalisti, vaikka kontaktilta vähän varasti välillä. A'n kontakti on hyvä, vaikka pitää pojan vauhtia hiljentää 'hyss' käskyllä alastulossa. Kaiken kaikkiaan suhteellisen onnistuneet treenit, oon tosi tyytyväinen noista kontakteista. Kepeille jäi parantamisen varaa, tulee olemaan paljon duunia, että se oppii kepit kunnolla toisestakin suunnasta.

Torstaina onkin suuntana mökki ja siellä juhannuksen viettoon. Siepataan taas Sauli mukaan ja vietetään siellä aikaa sunnuntaihin asti. Ruffe ja Lasse pääsevät tietenkin mukaan, ja mikäli sikäli autoon mahtuu, niin pääsevät agi kamatkin! Toivottavasti päästää uimaan ja kelit olisi siedettävät. Vähän voisi sataa ettei hyttysiä olisi.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)