27.7.2012

Askel lähemmäs arkea

Tää viikko lähtikin ripeästi käyntiin, sillä ohjatut treenit HSKH'lla on alkanut taas. Tällä kertaa alkeiskurssin jatko-osalla. Sama ryhmärämä on koossa ja on ihan mahtavaa treenata. Maanantain treenit kuitenkin osuivat vielä mökkeily kaudelle, joten treeneissä olikin meidän lisäksi vain yksi koirakko. Ihan kiva välillä näinkin, niin pystyy keskittymään paljon paremmin. Mutta toisaalta hauskempaa isommalla porukalla, kun pääsee yhdessä hekottamaan omille toilailuille. 

Treenit aloiteltiin tosiaan käännöksia harjottelemalla, ja kontakti keskusteluilla. Pian alettiin treenaamaan pimeitä putki kulmia ja yhdistelemään niitä käännöksien kanssa pieniksi radoiksi. Ruffella oli hiukan hakusessa agilityn salat, kun oli ollut vähän taukoa kentiltä. Noh, yrittämisien jälkeen saatiin onnistumisia kulmien kanssa ja siihen jäi ne kulmat.  Pimeätputkikulmat se hakee ihan loistavasti (kunhan itse ohjaisin loppuunasti), mulla vaan tuntuu olevan radalla kauhea kiirus koko ajan.


Tällänen rata koottiin ja tietysti oltiin taas ensimmäisinä radalla. Ekaa kertaa treeneissä ikinä, oli siis rataantutustuminen. Valkku katteli vieressä kun Wilhelmiinan kanssa pyörittiin rataa ympäri valsseineen päivineen. Hassua kyllä, vaikka se kuinka tyhmältä näyttääkin, ei enää itselle tule törppö olo rataa juostessa (ei edes ilman koiraa). Joten muutaman kerran tutustuttiin rataan ja sitten koira mukaan. Vedettiin ekalla kerralla nollarata! Valmentaja hihkui innosta vieressä, ja pyysi menemään uudestaan vielä (vain siksi, että meinasin itse törmätä esteeseen). Otettiin uudestaan ja taas nollarata. Kehujen ja lelujen kera Ruffe pääsi lepäilemään hetkeksi. Sitten seurailtiin tovi jos toinenkin toisen koirakon suorittamista.
Tiistain hallireissulle napattiin taas mukaan Jenni & Elvis. Kerrattiin eilista rataa, muutamilla muutoksilla, ja otettiin parit A'n kontaktit. Kokeiltiin taas ottaa vähän keinua, ja sujui todella hyvin tällä kertaa. Loppu aika hössöteltiin vähän rally-tokoa ja muuta hömppäilyä koirien kanssa. Innostuttiin temppuilemaan Ruffen kanssa, jonka Jenni videoi tietenkin. Kiitos Jennille taas seurasta ja kuvaamisesta. Kummaa kyllä Ruffe osaamat temput katoavat aina päästä, kun niitä oikein yrittää muistella. Noh, tässä nyt osa niistä.


PS. Koirien sivujen kuvat päivitetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)