28.9.2012

Aika kuluu nopeaan

Nyt täytyy vähän päivitellä meidän kuulumisia ihan laajan skaalan mukaisesti. Viime maanantaina oli viimeiset Elinan treenit. Tämä kyseinen treenihän oli siis alkeiskurssin jatko osa, jossa ollaan koko kesä treenailtu. Ryhmä on pysynyt samana viime huhtikuusta lähtien, läpi koko alkeiskurssin. Nyt kuitenkin on asiaan tullut muutoksia. Osa porukasta ei halunnut treenata talvella kuin vain jokatoinen viikko ja osa taas joka viikko, yksi halusi tosiaan vaihtaa kouluttajaa ja lopuilla sitten taloudellisia syitä tai juoksuja. Me kalasteltiin treenipaikkaa muitten ryhmissä aika epätoivoisena, kunnes viime sunnuntaina saatiin kuin saatiinkin vakkaripaikka Isabellan ryhmään. Ihanaa, samaan ryhmään pääsi meidän porukasta Tuuli & Salli. 


Kurakelit on todella siis alkanut, me kun asutaan täällä juuri ja juuri helsingin selän takana, niin löytyy ihan hiekkateitäkin lätäköineen päivineen. Kurasta en niin välitä, joten käydään heittämässä palloa tuolla pelloillakin, kuluupahan energiaa, eikä se peseminen niin iso urakka ole (kun siihen on varautunut). Sadetakki kuitenkin menee päälle ikävillä keleillä, niin on toisenkin mukava liikkua. Syksyssä odotan eniten lehtien putoilua valokuvausta varten ja kuuman kaakaon lipittämistä iltaisin. Tietysti odotan meidän uusia alkavia treenejä! Nämähän tosiaan alkaa ensi viikon tiistaina, tästä en tosin ole varma, joten pitääkin Isabellaa näin viikonloppuna häiritä. Treeniaika siirtyi myöhemmäksi 19.30-20.30. Tämä on vielä siinä rajoilla, että kykenen menemään treenaamaan. Myöhempään tuskin olisin suostunut, toisaalta agilityn vuoksi on muutakin tyhmää tehty (kuten kisattu kaatosateessa puolikuntoisena).

Vaihtelu virkistää, joten otin meille agikurssin myös muualta kuin omasta seurasta. Meillähän on siis tosiaan ollut nyt vakiovuorot, joita ei talveksi otettu, ja en halua jättää treenaamista yhteen päivään viikossa. Joten nyt on sitten kahdet ohjatut treenit per viikko. Nämä seuran ulkopuoliset treenit sijoittuu myöskin V
antaalle, tosin 10 minuuttia kauemmaksi kuin seuran treenit. Kyseessä on sama paikka, jossa rally-tokoiltiin enemmänkin. Päiväksi karsiutui torstai, ja ajaksi saatiin hiukan edellistä aikaisempi tasalta alkava vuoro. Kouluttajasta ei vielä ole tullut infoa, mutta joku näistä Heiluvan Hännän-kouluttajista se siis on. 


Lassen kuulumisia täytyy vähän päivitellä, herra kasvattaa talviturkkia hitaasti ja varmasti. Masu on pysynyt ihan okei kunnossa, ja sitä uskaltaa päästää muihinkin tiloihin kuin omaan huoneeseensa (kodinhoitohuone). Tosin päivät saa edelleen olla yksinään, pitää vähän noita mattoja suojella vahingoilta. Raasu kun on. Ei kai kauheasti muuta infottavaa, no aloin pitämään agilityn pentukurssia kahdelle tuttavalle jolla on sopivan ikäisiä nassikoita, tähän kurssiin toki liittyy myös hiven rally-tokoa, että saadaan pennuista kunnollisia kansalaisia.

Ciao!
ps. kiitos kuvakisaan jo osallistuneille, vielä on aikaa uusille tulokkaille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)