23.9.2012

Astetta parempi suoritus

Ja nyt on taas roppakaupalla asiaa. Jos vaikka lähdettäisiin liikenteeseen siitä, että eilen oli meidän tokat Rally-toko kisat. Tällä kertaa Espoossa. Tosi mukavan tuntuinen halli, ja ihanan pehmeä nurmipohja. Ruffe viihtyi siellä kuin kotonaan, on sen verran hyvä hallikoira (kiitos tästä HSKH'lle). Meidän numero oli seiska, joten piti olla ajoissa paikalla. Rataan tutustumisessa olin ihan paniikissa. Vaikutti kauhean vaikelta radalta, ja vihaan noita askelia. Oli pistetty muutama niin kompakohta, että vähän hirvitti omat virheet rataan tutustuessa. Muutama kartio oli korvattu saappailla, joten tämäkin mun silmissä olii ongelma (herra tykkää kengistä).

Pian tuli meidän vuoro, ja sydän hakaten astelin radalle. Tällä kertaa Ruffe oli oppinut istumaan ihan ensimmäisellä käskyllä, vau. Edettiin radalla ihan mukavasti ja vauhdikkaasti, Ruffe napitti välillä mua ja välillä muuta, mutta pysyi kuitenkin lähellä. Kuunteli suhteellisen hyvin käskyjä ja meni about joka kerta ensimmäisestä pyynnöstä istumaan ja maahan ja näin edespäin. Spiraalit molempiin suuntiin ei tuottanut ongelmaa millekkään muulle kuin mun tasapainolle, mutta eipä tuo kauheasti videolla näy. Liikkeestä maahanmeno oli vähän hidas, kun just siinä kohtaa oli joku ihana haju. Ei kuitenkaan tästä saatu virheitä. Virheisiin kuuluipi sitten PY ja OV.


Radan jälkeen oli tosi hyvä fiilis, ja tyytyväisenä marssin takaisin meidän viltille odottelemaan tuloksia. 40 minuutin odottelun jälkeen, tuomari astui kehään papereiden kanssa. Yhtään hyllyä ei tullut, joten hymyä oli jos toisenkin naamalla. Meidän pyydettiin melkein heti kehään, ja mietin että miten me ollaan voitu saada niin vähän pisteitä. Mutta tuomari ei ollutkaan laittanut meitä piste järjestykseen. Huokaisin helpotuksesta ja nappasin paperit kouraani. 95/100 ! Huima pisteen nousu viime kisoista, mahtavaa. Joten meille siis enää yksi suoritettu ja hyväksi todettu tulos ja ollaan avoimessa luokassa, apua. Sijoille ei tällä suorituksella päästy, mutta tyytyväisiä ollaan silti. 

2 kommenttia:

  1. Onnea hienosta tuloksesta!! Mua niin vaivaa kun en tajua oikein miten tuo rata mennään vaikka oon melkein kaikki teidänkin videot kattonu :'D Pitäis ite päästä kokeilee niin ehkä hahmottuis paremmin! :)

    VastaaPoista
  2. Mjoo, kyllä sen ekalla tai tokalla treenikerralla ymmärtää :D mutta lyhyesti, numeroidut kyltit ja tehtävät lukee kyltissä. Easy :)

    VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)