11.6.2016

MESTARI RUDOLF - kolmessa viikossa RTK4

Ruffe korkkasi tänä vuonna mestariluokan! Rally on vaan niin meidän juttu, ettei riemulla rajaa. Ihanaa käydä ''liki joka viikonloppu'' viettämässä aikaa kentänlaidalla ihanien rallyistien kanssa ja kilpailemassa maailman parhaan kisakaverin matkassa. Ruu on ihan 
15.5.2016            Hollola, Tuomarina Taru Leskinen      89/100 2.sija
Aivan ihana rata, valitettavasti järkkäristä akku niin vähissä, ettei kyennyt tarkentamaan enää. Mutta ei sen niin väliä, fiilis oli radan jälkeen erittäin jeesi! Hyvänmielen kisat, jossa kisaporukasta Oona ja Ora haki voiton kotiin ekalla valiotuloksella, ja minä ja Ruu tultiin erittäin hyvinä kakkosina hopealle. Ihan mahtava viikonloppu se!
22.5.2016            Helsinki, Tuomarina Tiia Hämäläinen     76/100 TP
Kuuma päivä ja hauska rata. Hiukan ylivireinen koira, jota en ehtinyt tarpeeksi laskemaan. Hienosti tsemppasi koira! Otettiin yksi -10TVÄ oikealla peruuttamisesta, mulla oli liian pienet askeleet? Tätä en välttämättä allekirjoita, koiran vinoudesta sensijaan olisin itsekin antanut kympin. Väliäkö tuolla, sairaan kiva rata oli ja hämäläisen tyylistä tykätään ehdottomasti!
29.5.2016            Vantaa, Tuomarina Kirsi Petäjä    85/100 +  RTK4
Juuri sopiva ilma, hiukan liian kuuma Ruuruu. Kierrokset niin kovalla, että HAUsta sai enemmänkin virheitä. Ei yhtäkään kymppiä ja yksi periaateuusiminen (ei olisi tullut kuin -1vino). Todella mukava rata, ja pitkästä aikaa houkutuskin radalla. En mä tiedä, onko jotain muita kuin kivoja ratoja? Ehkä rally on vaan niin kivaa, että kaikki menee.

Tässä siis kaikki toukokuun kokeet! Ei ole kyllä ohjaajalla valittamista. Vielä hiomista kaikenlaisessa tekemisessä, mutta sehän tässä on parasta - kouluttaminen, yhdessä tekeminen ja treenaaminen, uuden oppiminen ja yhdessä onnistuminen. Aijeittä, uusia haasteita kohti ja valiotuloksia keräilemään! Saanen siis esitellä, suomen kolmas sheltti joka yltää näin pitkälle.

RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 Kepposen Rudolf 

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea! Olette hienot tittelit ansainneet, sillä teidän tekemistä on aina niin ilo katsella :) Toivottavasti Ruffesta saadaan Suomen ensimmäinen (?) rallyvaliosheltti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! 😊 Onhan tässä "tittelistä kilpailijoita", kahdella sheltillä on yksi valiotulos jo plakkarissa.

   Meillä ei vielä yhtäkään. Vaikka tosin viime viikonloppuna olo todella pienestä kiinni 😊

   Aina sopii toivoa! Josko nyt kuitenkin peukutetaan, että meistä JOSKUS tulisi rallyvaliota 😉

   Poista
 2. Mieletöntä, onnea! On kyllä hienon näköistä menoa ja näitä mestariluokan suorituksia katsoo ihan suu auki, kun itse oon ihan vasta-alkaja rallyssa :D Paljon tsemppiä valiotulosten metsästykseen!

  VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)