14.12.2011

10 päivää jouluun

On kyllä ollu oikeen touhuviikko, en voi muuta sanoa. Vaikka tälle viikolle tosin oli sullottu kolmisen koetta, ei se meidän menoa haitannut. Aina löytyi jostain välistä aikaa koirailulle. Porukoilla oli jotain menoja tällä viikolla, niin ollaan sitten oltu ihan kaksistaan, oi tätä 'laatuaikaa'. Pitkät lenkit on nyt kyllä jäänyt käymättä, ihan karsee keli ollu koko viikon. Tosin lenkkienkin edestä ollaa pidetty agility tuokioita pihalla. Tosin on niin märkä nurmikko, etten uskalla yhtään hyppyyttää. Kerranku tollanen honkkelijalka komuroi nii se on niksnaks ja lääkäriin, en ota sitä riskiä. Tosiaan esteitten sijaan, ollaan alettu harjottelemaan sitä kauan odotettua pujottelua (not as easy as it looks). Pujottelu keppeinä saa nyt alustavasti toimia aurauskepit, niitä saa rautakaupoista niin halvalla, etten tohtinu ostaa aitoja ja alkuperäisiä, omaisuuksia maksavia kepukoita. Näillä selvitään kunnes toisin päätetään.

Toinen tämän viikon tavoite oli noi targetit, pahviset laminoidut palaset, että kestää sitten jos ulkona haluun testailla. Mut ei jeesus että toi hoksas nopeesti! Targetille astuminen istualtaan, seisaaltaan ja vauhdissa on ilmeisesti yksinkertaisuus itsessään. Sen opettamiseen kului siis ehkä.. 5 minuuttia. Targetin katsominen onkin sitten eri juttu. Sitäkin harjoiteltiin sitten toisella käskyllä. Kymmenisen toistoa ja se oli siinä. Hyvin jakso keskittyä vaikka ohjeistus saattoi olla sitä sun tätä.


Tämän viikon varmastikkin oudoin asia, on ollu Ruffen ilta väsyneisyys. Ehkä vihdoinkin on ollut treeniä tarpeeksi? Lempilelu ei silti iltaisin jää rauhaan, vaikkei edes jaksaisi leikkiä... Ja kyllä, ruffe nukkuu lelu suussaan, tai sen mitä siitä on jäljellä.
Joulukortit mitkä teetin Ruffesta saapu pari päivää sitten, niistä tuli ihan loistavat. Kuvia laittelen myöhemmin. Kasvattajalle lähti yks jo eilen. Loput vissiin huomenna postiin, toivottavasti kerkii jouluksi. Tuli niin jouluisa fiilis, että pistin vähän blogiin uusia värejä. Punasta sinne ja tänne. Joulusta mieleen, pikku hiljaa olisi varmaan aika ostella ruffellekin joululahjoja. On vaan niin kauheesti kaikkea mitä haluaisin sille ostaa, jotkin niistä jopa tarpeellisia. Sadetakki ois varmaan ykköshankinta näillä keleillä. Toisaalta jos pakkaset yllättää tarttettais sellaset töppöset. Ehkä uusia lelujakin, vanhat alkaa vedellä viimeisiään. Listaa ensi postauksessa !


(ps. sillä oli evät ja pullonokka.)

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)