29.12.2011

Touhuviikko

Vihdoinkin kotona, tuntuu siltä että oltiin ikuisuus reissun päällä, vaikka on vasta vierähtänyt muutama päivä. Siis oli ihan tosi hauskaa kyllä. Elikkäs maanantaina mentiin Ruffen kanssa sinne systerille viettää aikaa. Kelit ei kyllä kauheesti suosinu, sato melkein taukoamatta. Muutama sininen taivaankappale kuitenkin näky välillä, sillon sitten kauheella vauhdilla ulos koiran kanssa. Hetikun oven aukas niin alko sataa ja tuulla niinkun ei huomista olis. Ulos se oli silti mentävä. Reippaalla lenkillä ei kylmä tunnu. Eikä näyttänyt Ruffekaan haittaavan. Paitsi, että kahisevat lehdet on maailman kammottavin asia. Niistä selvittiin kuitenkin kunnialla. Uskollisesti systeri lähti aina lenkkiseuraksi, satoi tai paistoi. Koluttiin kaikki läheiset koirapuistot ja loistavat kuvauspaikat. Ruffe ainakin nautti siitä raittiinilman määrästä, koirapuistot oli useimmiten tyhjiä joten oli tilaa heitellä palloa ja sellasta. Suuri miinus oli se, että bordercollie pentu joka tuli puistoon seuraksemme oli vähän yli-innokas, ja kävi astetta rajummin päälle jollon sitten tietysti Ruffe murahti ja tadaa, katastrofin ainekset oli valmiina. Mitenkään ei käynyt, ja tilanne kesti sen viitisen sekunttia. Borderin omistajalla oli tajuttomat refleksit joten selvittiin säikähdyksellä. Mukaviakin koiria tuli vastaan, muutama mäyris, silkkisetteri sekä snautseri. Joten enemmän hyviä kun pahoja muistoja, pisteet siitä.


Systerin luona vietin sitten muutaman yön, ilman sen kummempia protesteja tai ilta/aamu ulinoita. Väsynythän Ruffe tietysti oli sellaisten urheilujen jälkeen. Systerin poikaystävä innostu kyl laittoman paljon Ruffen virailusta, siinä ne pojat sitten leikki tauotta ympäri kämppää ja kieri pitkin lattiaa. Oli vaikee erottaa että kumpi siellä lattialla mellakoi ja tuhisee. Rauhoittuminen toimi aikalailla samalla lailla kun on/off nappia ois painanu, valot pois ja pää tyynyyn niin ruffe oli heti kainalossa.


Systeriltä suunnattiin sitten Jennin luo. Järjetöntä lenkeilyä ja kuvailua Elviksen ja Ruffen kanssa. Herätettiin iloa naapurustossa ku käveltii ympäri talutellen kahta karvapalloa, minkäs teet. Illemmalla tulikin sitten Jennin porukat kotiin ja koitettiin varovasti tutustuttaa Simoa ja Kerttua Ruffelle, mutta ei. Kerttu kyttäs koko ajan ja murisi jos päästi yhtään lähemmäs. Simo taas oli enemmän utelias kun ärhäkkä, mutta kun pisti kaikki kolme yhteen niin tyhmyys tiivistyi. Joten punkattiin alakerrassa nelistään Jennin ja Elviksen  kanssa, kun muut naposteli juustoja ja viinirypäleitä yläkerrassa. No syötiin sipsiä ja kateltiin pari leffaa läpi sit käytiin suosiolla nukkuman.

Tänään sitten käytiinkin vähän itiksessä shoppaamassa koirien kanssa, unohdin kokonaan että on alennusmyynnit, ihmisiä oli enemmän kun sokeria mun kahvissa. Hyvin se Ruffe kuitenkin pärjäs, muutamista kangisteluista huolimatta. Elvis oli niin rauhallisena, että haki siitä tukea, loistava esimerkki Ruffelle. Jenni löys Elpulle sukat lumisia kelejä varten (niinkun niitä ois tulossa) ja ite löysin Ruffelle kurakeli tossut (Lookin' Good, 19,90€) ja aikasemmalta reissulta systerin kanssa palloja sixpackin 
(Woof 3,60€),  joista yhden luovutin Simon käyttöön ja vihdoin kunnollisen frisbeen (West Paw Desing, 16,90€), hintaakin oli kyllä sen verran, että saa luvan kestää. Mut tosi hyvähän toi on heittää, silikonimainen, järjettömän kestävä. Ennen kaikkea ECO. Olenhan sentään hippi! Rankka alkuviikko takana, nyt on aika juoda kupillinen teetä ja painua lakanoiden väliin. 


Buonanotte !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)