2.1.2012

valokuvia

Ja taas meni ifolorille aikamoinen tilaus, oon koukussa myönnetään.
Eli tämä päivä meni hyvin pitkälti kuvia muokkaillessa ja laitellessa ifolorin kuvapohjiin. Tällä kertaa tilasin tosin vaan joku 30 normikuvaa ja viikkokalenterin, Ruffen kuvilla tietysti. Kuvat pääsee jatkeeksi Ruffen omaan albumiin. Yllättävän hyvin oon jaksanu pitää tota yllä.


Jouluna tosiaan sain systeriltä canvaasitaulin Ruffesta, joka pääsi heti seinälle koreilemaan. Sen jälkeen tietysti innostuttiin kundin kanssa, että pitäs noita kuvia saada seinille lisää. Ja eikun tuumasta toimeen, muutaman minuutin jälkeen, saatiin kasaan ihan toimiva kokoelma.

(ps. Colory - Oh my)

Ruffen kanssa nyt viimeisten päivien ajan ollaan hiottu uusia temppuja kasaan, suhteellisen menestyksekkäästi. Nopia poika oppimaan. Temppuilusta varmaan pistän kuvia tai videoita, kunhan saan jonkun kuvaamaan. Yksin menis muuten taas äheltämiseksi. Eiköhän jostain kuvaaja löydy, kun ollaan ilmeisesti menossa Ainolle ja Reetulle yhdeksi yöksi kyläilemään, jos Reetu on reippaalla tuulella. Mutta nyt on tullut taas se aika kun täytyy viedä pojat lenkille.

Ciao !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)