3.1.2012

Lumikuonot vauhdissa

Ai nyt se talvi sitten tuli, ihan loistavaa. Ruffe sekos aivan täysin hetikun päästiin pihalle, ja taas alkoi järjetön lumeen kaivautuminen. Hyvä että toinen meistä nauttii märästä lumesta! Joka tapauksessa, tänään puolen päivän aikoihin lähdettiin sinne Ainolle & Reetulle käymään, oisin jäänyt yöksikin mutta oli kotona niin paljon puuhaa, ettei oikein aika riittänyt sellaiseen tällä kertaa. Vähän pisti jännittämään, että miten Reetu sen kastroinnin jälkeen suhtautuisi Ruffeen. Mut ihan normisti se meni, välillä ärähtää, mutta selkeesti ihan syystä. Onneksi Ruffe ei lähde mukaan rähinään, muuten olisi helvetti valloillaan. Alistuvan kuuliaisesti antaa Reetun määräillä. Mikä on hyvä, säästytään ylimääräisiltä konflikteilta. Pieni ujous siis on kuin onkin hyvästä!

© Aino
Päivää aloteltiin sitten Ruffen temputuksien kuvailuilla, osa onnistu, osa ei. Ei oikeen ollut motivaatio tänään kohdillaa, tai sitten oli väärää valuuttaa mukana. Jotain hyviä otoksia tuli, niistä lisää myöhemmin.

Lumileikit oli tän päivän sana! Pojilla oli laittoman hauskaa ulkosalla, juosten ja pomppien hangessa kului helposti tunti jos toinenkin. Kamera tosin tajuttiin hakea vastakun parhaat otokset olivat jo meneet sivusuihin. Meininkiin kuitenkin saatiin lisää ryhtiä tuomalla pallo kehiin, tässä vaiheessa Reetu oli jo niin intopiukeena ettei malttanut pysyä enää paikallaan. Heiteltiin sitten pojille palloa tovi. Reetu tuntui omivan pallon itselleen, joten Ruffe turhaantuneena päätyi paimentamaan pahaa-aavistamatonta terrieri raukkaa. Ruffen palloa ei viedäkään niin helposti. Tämän Reetu sai tuntea hännässää. Näpsäkin käännöksin ja loikin Ruffe kävi näpsäisemässä Reetun häntään pienet hampaansa, haalien pallon itselleen. Eipä näyttänyt kuitenkaan Reetua paljon hetkauttavan. Leikki jatkui entiseen malliin tuossa tuokiossa.

© Aino

Oli kyllä kerrassaan loistava kyläily tälläkin kertaa ja varmasti mennään pian uudestaan! Eikä tämän päivän kohokohdan loppuneet vielä siihen, ehei. Kun päästiin kotiin, ovella odotti postipaketti. Ja voi kyllä, se oli petenkoiratarvikkeelta! Ruffekin osaa jo innostua paketeista niitä nähdessää. Sisällöstä lisää ensipostaukasessa.


Buonanotte !

1 kommentti:

  1. huhhuh, oli pojat aika ovelia :DDDD toi kollaasin alarivin oikee kuva. ei mul muut... ps en pääse luukijaks ääää!

    VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)