4.1.2012

Ostoksilla

On sittenkin vielä lunta maassa, eilen illalla sateen ropinasta päättelin ettei oo mitään mahdollisuuksia toiseen lumiseen päivään. Plussaahan toi mittari näyttää, eli ei toi tossa kauaa pysy. Käytiin just aika metsäpitoinen aamulenkki Ruffen kanssa. Ei reagoinut edes edellä juoksevaan jänikseen, nössö kun on. Lenkin jälkeen alkoi siis eilisen postipaketin availu ja ihastelu. Tälläkertaa aikalailla vain käytännönläheisiä tuotteita tilailtiin.


Kuten näkyy, sain vihdoin ostettua sen sadetakin, punaisena ei ollu kokoja, joten tyydyttiin tähän mustaan malliin. Eli tosiaan, Hurtta Pro Sademantteli (43,50€). Tosi helppo laittaa päälle, hengittää hyvin ja pysyy paikallaankin. Erityisen tyytyväinen oon siihen että tossa klipsissä on lukitus systeemi, ettei sitä saa nykimällä auki. Ihan loistava ostos siis! Tilasin kans toisen hurttatuottee, itselleni tosin. Sellasen näpsäkän toko-liivin, oli ihan törkeen iso vaikka oli S-kokonen. Käyn vaihtaa liikkeessä sit pienempään. Siitä lisää myöhemmin.


Sitten tilailin vielä tällasia, eli (1) Hammaskiven poistaja (15,90€), vähän vaikee käyttää ku on niin pitkä ja Ruffen suu on niin pieni. Sitten (2) Autonpenkkien suoja (34,90€), eli takapenkille kiinnitettävä fleece viltti jonka pohja pitää vettäkin, ettei sitten ois aina ne penkit kurassa, saati sitten karvoissa. En olis muuten ostanu mutkun oli viidenkymmenprosentin alennuksessa. Ja sitten tuo (3) viimeinen hankinta, on jo ostettu aijemmin, unohdin lisätä postaukseen, mutta kuten näkyy, näyttelyhihna (9,90€), ilman klipsiä ettei tarvii pannan kanssa säätää sitten. Sellainen tilaus tälläkertaa, laitto meille vielä häränlihatikkuja kun tilailen niin usein ja runsaasti. 

Soittelin tänään eläinlääkäriin taas Ruffen silmien takia, ei se nyt niitä kauheesti raavi, mutta vinkkailee edelleen toista silmää. Aika sitkeesti pysyy tää tulehdus. Toivottavasti saadaan toimiva kuuri lääkäriltä sitten, vaikkei tuo silmä menoa haittaa, niin ei musta oo kiva että se saattaa siitä sitten kuitenkin kärsiä jollain tasolla. Oishan se nyt aika ilkeetä jos sitä vaikka kutittaakin kokoajan. No kysymyksiin vastauksia lääkäriltä siis.

Huomenna ollaan (ajokelivarauksella) menossa Koirakeitaan treenihallille Vantaalle, treenailemaan vähän tokoa ja näyttely seisontaa yms,yms. Toivottavasti löydetään sinne, oli kuulemma vähän mutkan takana koko paikka. Houkutti vaan heti kun hallimaksuna 10€ kun yleensä hintana vähintään se 30€ kaikissa halleissa mitä oon katellu, parhaimmillaan yli 60€. Mutta tää olikin joku poikkeustapaus. Jokatapauksessa käydään tsiigailee että millanen halli siellä on, saadaan samalla sopivasti treeniä siihen häiriönalla toimimiseen!

Ciao !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)