15.2.2012

Ystävänpäivä

 Näin on taas viikko lähtenyt käyntiin, jokseenkin hitaasti tällä kertaa. Viikonloppuna oli niin kiirus, että Ruffe sai tyytyä porukoitteni seuraan. Maanantaina kävinkin sitten Jenniellä katsomassa Kertun ja Simon pentuja. Aivan ihania taaperoisia! Rotuna siis tosiaan Ranskanbulldoggi. Veivät tosiaan sydämmeni täysin. Neliviikkoisia muistaakseni olivat, joten syliini eivät harmiksi joutuneet. Pelkkä katseleminenkin oli kuitenkin varsin terapeuttista. Päivä vierähti siis mukavasti siellä suunnalla. Elvistäkin pääsi näkemään pitkästä aikaa, toivottavasti pääsis pian pitämään Ruffen ja Elviksen kanssa pientä miitinkiä. Illalla saavuin kotiin niihin aikoihin, että kävin vain pikaisen lenkin Ruffen kanssa. 


Tiistaina treenailtiin sisätiloissa (lumimyräkän vuoksi) erillaisia Rally-toko juttuja, saas nähdä miten sujuu huomisissa treeneissä. Näitä vatvottuamme siirryttiin sitten koiratanssin puolelle, ja treenailtiin seisomista takajaloilla kaukokäskynä, aivan hakusessa kyllä on. Ruffe on niin kiinni käsimerkeissä ettei kyllä mitään tule, kovaa työtä tulee vaatimaan. Plussaa tosin tulee siitä, että peruutukset sujuu todella nätisti, lähes automaattisesti. Nyt tosin yrittää vain tarjota sitä ensimmäisenä käytöksenä, ennenkuin olen edes ehtinyt avata suutani, saati korottaa kättäni käsimerkkiä varten. Hyvää ja huonoa siis. Harmiksi ei olla oikeen ulkona päästy treenailemaan, kun lunta tuli taas muutama hassu sentti. Agikepit pitäisi taas kaivaa hangesta, muttei tunnu innostavan. Tänään tosin vein pitkälle lenkille Ruffen lisäkisi myös kamerani. Joten muutamia hyviä otoksiakin tuli näpsittyä. Meidän metsäpolkuja ei tietenkään ollut aurattu, joten rämpimistä oli edessä. Hyvin se jaksoi noin. 4 km lenkin, vaikka tassuihin kertyikin taas hillittömät määrät lunta. Kylmä ei kuitenkaan ollut, joten sulattelin niitä välillä käsilläni pois. Tyytyväisinä ja uupuneina palattiin sisälle, ja Ruffe valtasikin sohvan heti ensitöikseen. Voisin nyt liittyä seuraan tee mukillisen kera, huomenna uutta postausta kehiin.


ps. Myöhässä tulee, mutta oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille.

Ciao!

3 kommenttia:

  1. Vastavierailulla tutustumassa Ruffen sielunmaisemaan =D Suloinen karvatassuhan täältä linkin takaa löytyikin <3 Oikein ihanaa kevään odotusta Rudolfille emäntineen! Terveisin Hanna & kolmen kopla

    VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)