23.2.2012

Ympäri mennään, yhteen tullaan

 Lomalomalomaloma! Onneksi vielä tämä viikko jäljellä. Kotiuduin eilen viron laivalta vasta puoli kymmenen tienoilla. Oi että oli ihana nähdä lempipoikaa taas reissun jälkeen. Alku viikko siis meni suhteellisen sujuvasti shoppaillessa, ja ostin tietysti pojille tuliaisen. Tällä kertaa saivat siis tuollaisen pallo-shootterin. Vartta on kyllä sen verran että lentää tajuttoman pitkälle. Pitää vielä säylytellä kaapissa, kun ei niitä palloja tuolta hangesta löydä millään. Keväämmällä sitten ankaraan käyttöön. Maksoi tosiaan vaivaiset 2,75€, on siellä eestissä vaan niin paljon halvempaa. Vaikka ne eurot on sinnekkin tungettu.


Tänään tosiaan piti olla rally-toko treenit, mutta tuli valkulta viesti, että joutui syystä tai toisesta tänään perumaan. No korvaava kerta sovitaan myöhemmin. Joten tälle päivälle siunaantui siis täysin vapaapäivä. Aamusella satoi sen verran lunta etten lähtenyt agility kamoja laittelemaan edes auratulle etupihalle, jos keli ei suosi, niin agility tuodaan sisälle. Tosiaan virittelin olohuoneen ja keittiön väliin yhden putken ja harjoiteltiin sisääntulokulmia oma aikamme. Paremmin sujui kuin viimeksi. Tosin irtoaminen on edelleen vaikeata. Jos seison suoraan putken suulla ja siitä komennan, itse liikkumatta, niin aika huonosti lähtee. Paikallanihan en tietenkään radalla ole, mutta näin ollaan tätä harjoiteltu. Edistystä kuitenkin on, sillä aikaisemmin ei lähtenyt ollenkaan putkeen. Vaikka siellä olisi ollut pallo odottamassa noutajaansa.

Lounaan jälkeen siirryttiin hiukan ulkoilemaan, kevyehkön lenkin jälkeen, heiteltiin pehmolelua pihalla, mikä osoittautui hyvin suosituksi. Lähdin itse hakemaan kameraa ja pojat jäivät aitaukseen. Mikä odottikaan kun pääsin takaisin ulos. Pojat juoksivat toistensa perässä, lelu kenenkin suussa milloinkin. Nyt sitten tuli nämä lumityöt tarpeeseen, näytti ainakin hauskaa olevan.


Ilta menikin hankitreenin jälkeen sohvalla löhötessä. Yllättävää kyllä kissa neiti Pipsakin liittyi seuraan. Siinä sitten yhdessä katseltiin parit ohjelmat, ja ilmoittauduttiin tosiaan Ruffen kanssa niihin seuraavan viikon mätsäreihin. On vielä 'meidän' hallilla, niin tuntuu tosi kivalta sinne lähteminen. Ilmoittautumismaksut maksettu ja kyyti buukattu. Toivottavasti tällä kertaa ajokeli pysyy siedettävänä, että päästään perille asti. On tosin vain 20 minuutin matka, ettei pieni myräkkä estä menemistä.

Kuten varmaan näkyy niin väsäsin taustan tähän blogiin, uutta banneria en jaksanut tehdä. Taustan lisäksi kuitenkin laitoin meidän tapahtuma kalenterin tuohon sivun yläreunaan, kun koko ajan tulee kyselyä siitä, että ollaanko tulossa sinne tai tänne. Sieltä voi nyt sitten katsella, kaikkiin ei välttämättä päästä, kun eihän mulla tosiaan ajokorttia ole. Aikalailla siis kiinni kortillisista ihmisistä. Mutta yritetään ainakin!


Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)