24.2.2012

Leluja

Nyt tulee tosiaan vaihteeksi tarvikepitoinen postaus. Elikkäs, eilen illalla porukat tuli kotiin pienen pussukan kanssa. Oli ostanut Ruffelle uuden narulelun, toivoen että tämä kestäisi. Ainakin nyt on 12 tuntia selvinnyt. Eli lupaavalta näyttää. Edelliset on nypitty piloille jo heti ovella. Tämä siis ihan jostain elintarvikekaupasta, veikkaan että S-marketista. Ja maksoi kuulemma 4,90€. Toivotaan että kestää !


Huomasin tänään että poikien lelu laatikkoon oli ilmestynyt tällainen puputti. Chowperin vesilelu, loistavaa. En sitten tiedä että keneltä ollaan tällainen saatu, mutta porukat vahvisti, että lahjaksi. Kelluu ja vinkuu, Ruffen unelma lelu. Viime kesänä (Ruffen ensimmäisenä kesänä) opeteltiin vähän uimaan mökin rannassa. Aluksi näytti ihan toivottomalta menolta. Upposi välillä pinnan alle ja puhalteli kuplia. Sitten räpiköi hädissään rantaan. Lasse sitten vahvana uimarina näytti mallia, vähän Ruffe vielä arkaili. Mutta kun itse menin syvemmälle veteen, tuli Ruffe perässä ihan nätisti uiden. Vesi ei kuitenkaan näytä olevan kauhean mieluisa juttu. Saattoi kyllä johtua hiukan liukaasta kallio pinnastakin. Saatiin jo ystävältämme Iirolta ja hänen saksanpaimenkoiraltaan napilta, lupa tulla heidän rantatontilleen uiskentelemaan. Tietysti vasta sitten kun on lämmintä vettä!


Tässä vielä kuvia virosta tuomastani shootterista, jonka mainitsin viime postauksessa. Tosiaan hurja kätevä, heiteltiin nyt sitten kuitenkin tänään vähän, kun löydettiin aurattu metsä tie. Ei tartte kyllä voimaa edes käyttää, että pallo lentäisi pitkälle. Loistava vehje! Maksoi tosiaan Hotresissa sen 2,75€ joten ei oltu siis hinnallakaan pilattu.
Mutta nyt onkin aika ryhtyä siivous hommiin! Huomenna ollaan nimittäin menossa koko porukalla Mummolaan käymään. Reilu tunnin matkan päässä, Ruffelle vähän rankka reissu, mutta totutellaan edelleen autoiluun, joten hyvästä vain tällainen treeni. Takaisinpäin tullessa jäänkin sitten poikaystävälle yöksi, Ruffen kanssa tai ilman. Siitä pitää vielä vähän jutella, kun kyseiseen kerrostaloon ei lemmikkejä saisi ottaa. Vierailevat lemmikit ovat siis vähän kyseenalaisia. Ja tuntuu poikakaverikin olevan irtokarvoja vastaan. Katsotaan että miten järjestyy.


Ciao!
2 kommenttia:

  1. hyvä että saitte iirolta JA NAPILTA VARSINKI luvan :::)

    VastaaPoista
  2. Moi Katja!

    Selailin blogia ja huomasin, et Sul on merkitty Ruffen syntymäajaks vuosi 2011. Olisko 2010 oikein?

    Isä

    VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)