20.5.2012

Ensimmäinen sijoittuminen

Otsikko kertoo jo paljon. Oltiin siis eilen agikisojen ja mätsäreitten jälkeen kisaamassa vielä Rally-tokossakin. Olin ilmoittanut Ruffen mölliluokkaan, sillä en uskonut sen tekevän koko rataa ilman namuja.


Rata vaikutti simppeliltä, ja niin se olikin. Nappasin radalle mukaan kaksi palasta kanaa ja siirryin lähtöruutuun. Tuomarina toimi Heikki Palosaari, hauska mies. Tuomari antoi lähtöluvan ja alettiin löntystelemään ympäri rataa. Maahan menossa ei tälläkertaa ollut ongelmaa, vaan Ruffe meni käskyn saatuaan heti mahalleen. Saksalainen täyskäännös pelotti, mutta ei se sitten mennytkään huonosti, ajattelin että menee taas remmit ja koirat ja kaikki solmuut ja näin edespäin. Pujottelu meni kuin menikin oikein (viimekisoissa menin pujottelun kyltin ohi väärältä puolelta). Kuten videosta näkyy Ruffe pomppasi aikalailla kasi kyltillä ja istahti miten sattuu. Loppu rata menikin kuin vettä vain.
Siirryttiin taas nurmikolle maleksimaan ja syömään. Katseltiin alokasluokan palkintojen jako, ja viimeiset mölliluokan suoritukset. Pian kuitenkin oli palkintojen jako.

Tavoitteeni oli saada enemmän pisteitä kuin viime kisoissa, eli yli 81p. Odoteltiin jännityksellä, että pääsinkö tavoitteeseeni. Tuomari pyysi kisaajat luokseen piste järjestyksessä, pienimmästä suurimpaan. Luokassamme oli 12 osallistujaa. Siinä vaiheessa, kun tuomari pyysi 88pisteillä viereisen naisen, ajattelin että ollaan missattu meidän lappu. Kolmanneksi sijoittunut pistettiin aloilleen ja samoin toiseksi. Katselin hölmistyneenä kun seisoin yksin rivissä ja tuomari hymyili leveästi pyytäen minut luokseen. Herran jestas, mehän voitettiin! Tuomari nauroi mun venähtäneelle naamalle tovin, ja sitten siirryttiin kuvattaviksi. 


Ohhoh, aikamoinen päivä. Pisteitä saatiin 98p! Virheitä tuli ensimmäiseltä kyltiltä -1p kun Ruffe nuuhki mun sääriä. Ja toinen virhepiste tuli vinosta asennosta siinä kasikyltillä -1p.Tuomari oli vielä pistänyt kommentteihin, että '' Todella taitavaa menoa, alokasluokkaan vaan!''. Aivan mahtava päivä! Ja mahtavat oli palkinnotkin. Saatiin toinen heijastin, kuppi, Royal Canin Junnu ruokaa, ruusuke tietenkin ja 20€ lahjakortti Pet Pointtiin. Eipä ole valittamista. Ensi kisoihin mennään samalla innolla, mutta tuskin uskaltaudun alokasluokkaan, se on aina niin Ruffen motivaatiosta kiinni.


Hannalle vielä suurkiitos kuskaamisesta ja kuvaamisesta. Ennen kaikkea kuitenkin seurasta.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)