10.5.2012

Hyvän mielen haaste

Saatiin jälleen kerran haaste! Tällä kertaa Sannan ja Taavin blogista. Ihan näin vaan randomina faktana, Taavi on Ruffen velipuoli. Molemmilla on isänä tuo komia Hugo. (Lundecock's Happy Talk). Joka tapauksessa, noudatetaan ohjeita ja kerrotaan 10 ilonaihetta. Ja annamme tämän eteenpäin neljälle blogille.

Valokuvaus, on aina yhtä ihanaa ottaa kamera käteen ja kuvailla, milloin mitäkin. Muotokuvista taidekuviin. Kaikista ihaninta kuitenkin on kuvata eläviä kohteita, mieluiten tollaisia pörröisiä. 


Juokseminen, se tunne hyvän lenkin jälkeen on aivan mahtava. Vaikkei aina jaksaisikaan lähteä juoksemaan, on se sen arvoista, kun kuitenkin tyrkkää itsensä ovesta ulos.

Ruoka, todella hyvin tehty ruoka saa aina hymyn huulille. Varsinkin koulun jälkeen nälänhätää kärsivänä, arvostan suuresti tuhtia ruokaa. Oij oi.

Agility, tulee aina ihan kauheen siisti fiilis, kun saa esimerkiksi vaikean radan läpi. Tai saa Ruffen ymmärtämään uuden asian. Tosin ilman näitäkin seikkoja, agility on ihanaa.


Lasse, aamuisin on aina yhtä ihanaa huomata, etten olekaan ainoa koomassa oleva. Tuo kankea pieni karvakasa piristää aina olemuksellaan. Eihän sen kanssa kauheasti enää voi tehdä mitään. Mutta se tekemättömyys on se juttu. Leffojen katselu Lassen kanssa on loistavaa ajanvietettä. 


Ruffe, no tietenkin. Ruffen kanssa on ihana touhuta ja viettää aikaa. Mutta myös ihana vaan olla. Keskellä yötäkin jaksaa huvittaa, kun toinen tulee nuolemaan naamaa ja kerjäämään rapsuja. Se vaan on ihana, kaikkina kellon aikoina.

Ystävät, millä ilveellä ratkoisin kaikki mun ongelmat, jos mulla ei olis näin ihania ystäviä. Oon vaan todella onnellinen, että ollaan tutustuttu.


H
SKH, on todella ilo ja kunnia olla HSKH'n jäsen. Kaikkine kenttineen ja halleineen, sekä uskomattomine ulkoilu mahdollisuuksineen, se on paras mahdollinen paikka meille. Mukavien ihmisten rinnalla, on hyvä työskennellä.

Kengät, kenkiä taitaa löytyä yli 20 paria. Osa korollisia, osa converseja. Innostun aina vähän liikaa. Vielä pitäisi löytää uudet korot kesäloman alkua varten! 

Hanna, maailman paras isosisko. Vaikka ollaankin kuin yö ja päivä, meitä yhdistää valokuvaus ja muutamat muutkin asiat. Vaikken heppatyttö olekkaan, (saati osaa ratsastaa) on aina kiva mennä Hannan kanssa tallille pyörimään. 


Blogi, tykkään ihan kauheesti rustata asioita ylös tänne blogin suuntaan. On mukava jakaa, mutta ennen kaikkea katsoa omaa edistystä. Muistot pysyvät paremmin tallessa, kun ne kirjoittaa (tai kuvaa) ylös.

Siinä olikin meidän 10 ilonaihetta ja annamme tämän haasteen eteenpäin näille blogeille.


Ciao!

2 kommenttia:

  1. Lol, joku salakuva, en ees tienny et musta on tollanen. :---D Mutta thänks, koitanpa ehtiä vastaamaan haasteeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hähää, croatiassa siel hampurilasbaarissa rannan vieressä :3 koitit vääntää naamaasi kolmioon, eikun mitä.

      Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)