8.5.2012

Vauhti päällä

Tänään aloteltiin treenaamaan vaikka mitä uutta tai vähemmän uutta. Aloteltiin taas ajoissa ja pistettiin pieni radan pätkä pystyyn. Hyppy, putki, hyppy. Suorassa linjassa, jota sitten aloteltiin treenaamaan takaisinketjutuksena namikipon kera. Ruffe ei erehtynyt kertaakaan, vaan teki aina työtä käskettyä, tosi upealla vauhdilla! Ainoa hairahdus kävi kun se pääsi livahtamaan putkeen ilman käskyä. Höpsö kun on.

Tämän jälkeen tehtiin tehtäväpisteitä ympäri kenttää. Ensimmäisenä meillä oli pussin harjoittelu. Noh, Ruffehan tämän jo osaa, joten otettiin sitä namikipon kanssa erillaisita lähtökuopista ja kulmista. Tämä sujui meilkein virheittä, kerran varasti lähdön ja toisella juoksi esteen ohi, mussuttaen tyytyväisenä nakkinsa kipostaan.

Seuraava piste meillä, oli pöydän harjoittelu. Tämä olikin Ruffelle täysin uusi asia. Asetettiin namikippo pöydälle ja annoin Ruffelle vapautuskäskyn ja sen jälkeen uutena käskynä ''pöytä''. Hoksasi heti homman, vaikkei siellä pöydällä oikein viihtynytkään aluksi. Treenattiin siis paikallaanoloa, viisi sekunttia pöydällä, aina välillä palkaten ja näin edespäin. Alkoi sujua ja oppi odottamaan paikallaan kunnes saisi vapautuskäskynsä. Taitava kakara!

Kolmas piste, olikin renkaan alkeellista harjoittelua. Tätä tehtiin pareittain. Niin, että toinen piti hulahula vannetta paikallaan (ensin maassa kiinni) ja toinen treenasi namikupin kanssa renkaan läpi menoa. Rengasta nostettiin pikku hiljaa ja namikupin etäisyyttä lisättiin. Tätä ollaan treenattu pentukurssista lähtien, joten Ruffe oli loistava. Vähän liian vauhdikkaasti välillä meni, kun kuppi lenteli vähän minne sattui.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, me mentiin treenaamaan keppejä. Tarkoitus oli aloittaa keppien treenaaminen 2x2 järjestelmällä. Ja muut aloittivatkin kahdella kepillä treenaamisen. Ruffen kanssa ollaan treenattu tosi ahkerasti ja tajusin vasta, etten ole siitä blogannutkaan. Ruffe menee kuutta keppiä jo todella vauhdikkasta, kahdeksaa vähän laiskemmin, ja kymmentä hiukan epävarmasti. Mutta tänään siis treenattiin kuudella kepillä todella hyvin tuloksin!

Loppuun otettiin vielä kokoomista viidellä hypyllä ja kosketusalustojen käyttöä. Se menikin tavallaan hyvin. Kaksi tassua aina alustalla ja katse mussa. Mutta vapautuskäskyllä ei sieltä treeneissa lähtenyt. Hassu tapaus, sitten alkoi tarjoamaan muuta käytöstä, kuten ''touch'' käskyä, eli takatassut alustalla, voivoi. Oli siinä vähän nauramista sitten. Kotiläksyksi siis vapautuskäskyn treenaamista noilta alustoilta. Ja paikalla oloa häiriötekijöiden alla, eli Ruffe ei saisi hievahtaakkaan, vaikka mikä olisi. Ja tulla luokse vapautuskäskyllä, yms.


 Ensi treenit ovatkin sitten maanantaina. Ois huomenna ollut vapari hallille, mutta tulikin muita menoja, pitää nimittäin käydä tekemässä haastattelu ravintoloitsijasta Helpan pääsykoetta varten, muita ennakkotehtäviä ei ollutkaan, joten enköhän pärjää? Keskiviikkona (ylihuomenna), pitäisikin käydä Helpassa haastattelussa ja toivoa sormet ristissä, että pääsen sisään. Nyt voisin kuitenkin alkaa mennä tutimaan.

Buonanotte!

2 kommenttia:

  1. Täällä olis teille pieni haaste! ;)

    http://taavisheltti.blogspot.com/2012/05/hyvan-mielen-haaste.html

    VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)