4.5.2012

7 faktaaSaatiin tämä tunnustus Hannan ja Laran blogista. Hieno blogi onkin. Kiitetään ja kumarretaan, sekä kerrotaan 7 faktaa meistä.

Olen 16-vuotias tyttö. Asustelen pääkaupunki seudulla ja seuraava etappi mulle on amikseen meno. Muutin tänne Sipooseen noin 8 vuotta sitten Espoosta. Tänne tullessa meillä olikin vanhempi kissamme Pipsa ja vanhempi koiramme Lasse, samana vuonna kuvioihin astui kollikissa Niilo.

© Hanna
Kesällä ollaan menossa viikon pituiselle koiramaiselle suomenkiertueelle. Kierellään erillaisia vuokramökkejä (mieluiten järvien rannalla), ja nautitaan kesästä. Jos te jotkut niin ihanaisten shelttienne omistajat asustelette jossain meidän kohteiden lähellä, niin otetaan ihmeessä shelttimiitti!

Mun kanssa saman katon alla asustaa nykyään, äiti ja tämän uusi aviomies lapsineen. Eli siis oman siskoni lisäksi mulla on puolisisko ja veli. Lemmikkeinä tällä hetkellä on tosiaan Ruffen lisäksi Lasse ja Pipsa. Nuorempi kollikisu muutti systerille huonon näkönsä takia vuoden alussa. Isäni asustelee Eestissä uuden vaimonsa kanssa, sieltä kodista löytyykin sitten läjä kääpiökaneja, vaikka koira heillä onkin toiveissa.

Ennen Ruffea mulla on ollut vaikka mitä koirankorvikkeita. Aluksi sain tyytyä terraario eläimiin, parhaimmillaan siis todella ällöttäviin etaniin tai ties mihin sirkkoihin, hyi! Tämän jälkeen koittikin häkki eläintein aika, ja sain itselleni synttärilahjaksi luppakorvakaniinin Carloksen. Sydänvian takia, puputti kuitenkin kuoli vajaan kahden vuoden iässä. Onni onnettomuudessa oli se, että olin vihdoin valmis ottamaan koiran, näin ollen Ruffe on siis esikoiseni.

© Aino
Ruoka on lähellä sydäntä monellakin tapaa. Kokkailen joka päivä ja kokeilen uusia reseptejä, leivonkin aina välillä. Ennen kaikkea kuitenkin tehdään Ruffen kanssa meidän lempparia: makaroonia ja jauhelihaa. Ai että, Ruffe saa aina syödä jämät sillä tekosyyllä, että ''no vain tämän kerran.'' 

Haukkuminen on Ruffen ainoa 'käytösongelma'. Tiesin shelttiä ottaessani, että ne ovat haukkuherkkä rotu. Pentu haukkuminen saatiin kuriin nopeasti, ja onkin vähentänyt haukkumistaan iän myötä. Ongelmana on kuitenkin se, että Ruffen aamut alkavat 5.30, tasan. Jos en ole kotona, saavat porukat herätä viimeistään 4 aikaa Ruffen haukkumiseen.

© Aino
Rakastan valokuvaamista. Näin ollen ostin aikoinaan itselleni järjestelmäkameran ja kuvia onkin sadellut koko ajan. Käyn usein vain kuvaamassa kavereiden kanssa (tai yksin) pitkin helsinkiä tai muuta paikalle osuvaa kaupunkia. Porvoon vanha kaupunki onkin hyvä kohde. Virossa ollessani kamera ei kyllä lepää hetkeäkään. Eniten kuvi kuitenkin löytyy tietenkin Ruffesta.

Tässä taisivatkin olla kaikki meidän faktat. Jos jäi jokin mieltä painamaan tai vain muuten haluatte tietää jotain tarkemmin, kyselkää ihmeessä. Versatile Blogger Awardin voitte te kaikki ihanat lukiamme poimia itsellenne, olette sen ansainneet!

Ciao!

5 kommenttia:

 1. taaskaan et oo laittanu mihinkään kuvaan (c)Aino .....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistin vasta kun sanoit, että oot ottanu ton vauva kuvan meistä. En mä noin vanhoi juttui muista. Korjasin tonne(:

   Poista
  2. Ja oisko Carloksen trollface-kuva?

   Poista
 2. Kuvaamisesta tulikin mieleen, ens kesänä kauniina päivänä sinä,minä ja aino porvooseen kuvaamaan? (: tai käyhä joku muuki tollain magee paikka :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ! Heinäkuussa sitten, koko kesäkuu menee niin vauhdilla taas, sen voin vannoa.

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)