4.5.2012

Onnistunutta agia

Eilen oli tosiaan meidän ryhmän treenit, taas poikkeuksellisesti perjantaina. Oltiin paikalla varttia ennen treenejä, jotta saisin tota lämpättyä. Hölkkäiltiin kunnes kello tulikin puoli kahdeksan. Elina ei kuitenkaan ilmaantunut paikalle, joten hölkäiltiin hieman lisää. Pian tuli soitto ohjeistuksineen, Elina oli jäänyt johonkin ruuhkasumaan kiinni, joten aloiteltiin ilman valkkua.

Ensimmäiseksi lähdettiin kokeilemaan miten noi koirat osaa sit vapautuskäskyään, meillä se on ''mene''. Ensin yhden aidan takaa, sitten toisen, kolmannen, neljännen ja lopuksi viidennen. Ei stiblunnut kertaakaan (tätä on tehty ennenkin), ei edes varastanut vikalla esteellä. Tyytyväinen siis tähän, ja irtosi hienosti namikipollekin. Välillä pitää kahdesti sanoa, kun se jää toljottamaan, että ''ai ny vai?'' ja vasta sittten lähtee. Se on tuo shelttien tajuton kontakti, siis aina pitää silmiin tuijottaa, ennenkun menee ja tekee jotain. 

Toisena juttuna, meillä oli ottaa putken namikipolle lähetyksenä. Noh, Ruffehan tästä innostui. On muutenkin niin putki hullu otus, että huhhuh. Otettiin ensin lyhyempi putki, sitten pidempi ja vielä pidempi. Sitten otettiin nämä kaikki yhdessä putkien välillä oli n.2 metriä väliä, ellei enemmän. Lähdettiin pisimmästä, ensimmäisen meni, toisenkin ja kolmannella jäi odottelemaan mua, kun löntystin liian hitaasti takana. Voivoi. No otettiin uudestaan ja meni niinkuin pitikin. Jee!


Tunnin lopuksi, otettiin pientä puuha rataa. Se siis koostui pituushypyn rajakepeistä, penkistä, pahvilaatikosta ja bonnareista. Elikkä 'pujottelu' rajakeppien välistä, hyppy penkille, etutassut pahvilaatikolle, takatassut pahvilaatikolle, ravailu bonnareitten lävitse ja sitten radan lopussa oli tietenkin koliseva muoviloota joka piti kaataa, häiriöksi. No, eipä paljoa häirinnyt, tää innostu niistä ihan kokonaan ja otti yhen lootan vielä mukaansa, pöljä kun on.

Kun vihdoin suunnattiin kotiin, haettiin Sauli mukaan ja Ruffe pääsisikin matkustamaan sen sylissä. Voivoi, paras palkka minkä toi voi saada. Tyytyväisenä siis nukahti autoon, ja jatkoi uniaan kotiovelle asti. Mussutti ilta ruuan ja taas nukkumaan. Taisi olla tehokkaat treenit. Treeneistä puheenollen, eialoitetakkaan rally-tokon jatkokurssia, sillä osallistujia ei ollut tarpeeksi (kurssia ei järjestetä). Katellaan myöhemmin, jos löytäsin uuden kurssin.

Ciao! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)