15.5.2012

Karvakasoja hallilla

Tiistaina oltiin treenailemassa hallilla, ensimmäisen vakiovuoron merkeissä. Kesäksi meidän (ojangon) halli on jaettu kahteen osaan. Tilaa on siis ihan tajuttomasti. Yksi rata vie kolmasosan tilasta joka on käytettävissä. Huimaa.

Päästiin kun päästiinkin ajoissa hallille, vaikka koulukiireet tuleekin vähän päällekäin. Elvis ja Jenni tuli mukaan tällä kertaa. Elvikselle tämä oli eka kerta hallilla, muttei näyttänyt kauheesti kiinnostavan. Laitettiin rataa kuntoon ja lämpättiin koirat. Jäi viime kisoista hampaankoloon meidän ylenpalttisesti surkein suoritus ikinä, joten rakensi kisa rataa lähentelevän radan. Tietenkään tässä ei ollut ongelmaa. Liiteli radalla kuin jääprinsessa konsanaan.


Treenattiin myös kuutta keppiä aika ahkerasti. Otettiin toistoja eripuolilta, mutta oli keskittyminen hiukan hakusessa. Joten otetttiin hetki seuraamisia ja istumisia odotteluineen. Jonka jälkeen koitettiin keppejä uudestaan. Menestys, kuusi keppiä taas juosten. JES.

Puomin kanssa treenattiin 2on2off kontakteja oikein urakalla. Osaa jäädä jo tosi nätisti aloilleen, kun huudan että ''koske''. Irtoaa myös nykyään paremmin ihan jokaiselle esteelle. Johtuu todellakin meidän agikurssista. Ollaan saatu niin hyviä vinkkejä, ja irtoamista harjoitellaan joka kerta, ihan mahtavaa.


Ensi treenit ovatkin sitten perjantaina ja lauantaina on rally-toko kisat, agility möllit ja mätsärit. EKK'n 35v juhlassa siis ollaan pyörimässä. Mukaan temmataan Piia ja tämän uusi pentu Sisu. Ihan mahtavaa.

Buonanotte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)