14.6.2012

Porvoon mätsärit

Eilen oltiin tosiaan mätsäröimässä vähän tuhdimmalla porukalla. Meitä oli minä&Ruffe, Jenni&Elvis sekä Piia&Sisu. Jenni unohti sopivasti rokotustoikan himaan, mutta pääsi osallistumaan ongelmitta pelkällä rekkarillansa.

Ilmoittauduttiin ajoissa ja siirryttiin kaupanpuolelle. Mätsärithän siis pidettiin Petenkoiratarvikkeen edessä olevalla parkkipaikalla. Olisihan siellä taas ollut kaikkea mitä olisin voinut ostaa. Pidin kuitenkin näppini kurissa ja ostin sen mitä halusinkin. Espeen ''Bright and White''-shamppoon, noihin Ruffen ällövihreisiin/ruskeisiin jalkoihin. Jos vaikka saataisiin ne hohtavan valkoisiksi. Samalla reissulla käytiin ostamassa Piialle ja Sisulle sama shamppoo ja Hurtan haalari. On kyllä tarpeellinen tollaselle veitikalle, koko valkonen koira ois ihan liikaa mulle. Jenni kävi vielä nappaamassa kalaöljyn Elvikselle ja sitten siirryttiin kehänlaitaan odottelemaan.


Siinä kyllä oli odottelua kerrakseen, ennen pieniä aikuisia, oli pienet pennut. Noh, pieniä pentuja oli 32 kappaletta. Siihen meni reilusti aikaa, kun pentujen kanssa ei voi hosua. Kun pennut vihdoin loppuivat oli aikaa kulunut jo 1,5 tuntia. Sitten vielä sinisten ja punaisten kehät, kunnes vihdoin alkoi aikuisten luokka.

Meillä oli numero 10, joten ei turhan pitkään enää odoteltu. Ruffe esiintyi kehässä niiiiiiiin hienosti, mutta häntä keikkui ilmoissa turhan vinhasti. Tuomari ei tästä kuitenkaan huomauttanut. Pöydällä Ruffe oli yllättävän nätisti, antoi katsoa kaikki, eikä edes kiemurrelut lähemmäs mua. Tuomari kehui kauheasti sen hampaita ja turkkia. Juoksutettiin vielä kerran ympäri ja edestakaisin. Tuomari tuli meidän luokse leveästi hymyillen ja saatiin punainen nauha!


Punaisten kehässä oltiin Jennin ja Elviksen kanssa vierekkäin. Yllättävää kyllä, Ruffe ei elviksestä kiinnostunut yhtään. Esiintyi entistä nätimmin, ja olin ihan ihmeissäni siitä että kuinka hyvin se kantoi itseään. Herttoniemen mätsäreissä luulin sen vain olevan hyvä päivä, mutta ehkä Ruffesta on oikeasti kuoriutumassa mallipoika. Toive ajatteluistani huolimatta tuomari kätteli meidät ulos kehästä ja Jennin heti peräjälkeen. Noh, punasiin päästiin ja tyytyväisiä ollaan. Kivat mätsärit oli, ja seurakin oli mitä mainioin. Kiitos tytöille seurasta ja Hannalle erityiskiitos kuvista.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)