11.6.2012

Kuvaten kentällä

Tänään treenasin ensimmäistä kertaa ikinä yksikseni noilla HSKH'n kentillä. On se kyllä aika nannaa. Meillähän siis olisi ollut tänään treenit, mutta Elina on Pariisissa, joten kenttä varaus jäi meille treenaajille. Ruffe oli aluksi ihan hukassa, ja motivaatio oli kyllä yks hailee Ruffelle. Juoksi sinne sun tänne, karkaili viereisille kentille ja pissi joka paikkaan, vaikka oli äskettäin käynyt lenkillä.

Hetken tokoilun jälkeen sai sitten kontaktin takaisin. Johan alkoi homma luistaa. Treenattiin tosi paljon kontakeja ja valssia. Otettiin myös keppejä.Kepeillä oli taas vaihtelevaa menestystä. Otin ensin kuudella kepillä, jotta saisi enemmän palkkausta. Noh, eipä ollut kyllä mitään palkattavaa. Tuli joka välistä pois ja meni ihan miten sattuu törmäillen joka keppiin. Noh, otin kaksi pois, ja aattelin kokeilla neljällä. Eipä näyttänyt ymmärtävän. Turhautuneena kasasin kepit takaisin viralliseen olomuotoonsa ja menin tekemään jotain muuta välillä. Pientä radanpätkää suorittaessamme, Ruffe kuitenkin haki kepeille ja suoritti kaikki 12 ihan ongelmitta. Jaaha. Että sellasta peliä, no treenattiin sitten kahdellatoista kepillä vähän kulmia ja puolia. Ihan hyvältä näyttää, nyt on taas palannut vaan siihen kädessä roikkumiseen. Siitä pitäs päästä irti.


Sitten otettiin vähän edessä leikkauksia ja valsseja. Tällä pätkällä sai poikaan vauhtia ja intoa tehdä töitä. Kakkosputkelta kolmos aidalle tein valssia tai edessä leikkausta, kumpi nyt sattui tulemaan luonnostaan. Hyvin lukee, eikä kertaakaan jäänyt väärälle puolelle, mihin olen tyytyväinen.


Seuraavana oliki vuorossa tämä rata. Joku olikin sen jo kentille kyhännyt, joten ei muutakan menoksi. Todella mukavan tuntuinen rata. Ei oikeastaan tullut missään kohtaa ongelmia, kaksi kertaa pudotti kakkos aidan riman, mutta se olikin medien maksimi korkeudessa, joilla en yleensä treenaa. Tassuihin siis varovaisuutta, täytyy ottaa vähän hyppytekniikkaa. Huomenna mennäänkin vaparia viettämään hallille Ainon ja Reetun kera.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)