10.6.2012

Ihme on tapahtunut

Todellinen ihme onkin. Sauli päästi meidän luokseen yöksi. Herttinen sentään. Ennen ei olla päästy edes pikavisiitille ilman kitinää kurasta ja karvasta ja hajusta ja luista ja huhhu. Eilen kuitenkin päästiin yöksi. Lenkkeiltiin ihanassa lähiömaisemassa ja tavattiin muista shelttejä pieni läjä. Käytiin kans laajasalon rannassa uittamassa Ruffea. Raukka pelkäsi aaltoja kuollakseen, mutta pomppi silti veteen pallon perässä. Illemmalla Sauli kävi vielä kaksin Ruffen kanssa kävelyllä, ja nää pojat oli törmännyt kettuihin. Ketut olis kuulemma tullut lähemmäkssikin, mutta Sauli tauteja peläten otti Ruffen turviin. Ihan fiksua sinänsä, vaikka ketut onkin söpösiä.


 Sunnuntaina olikin sitten mätsärien vuoro. Edellisistä mätsäreistä on jo vierähtänyt tovi. Kipiteltiin Herttoniemeen ja ilmoittauduttiin tuntia ennen kehän alkua. Istuskeltiin auringon paisteessa odotelle kehän alkua. Saatiin tällä kertaa numero 8. Tuomari oli todella huolellinen ja yhden parin arvosteluun meni helposti 5 minuuttia ellei enemmän. Odottelun jälkeen oli vihdoin meidän vuoro. Kehään saatiin kaveriksi hawannaise koira. Ensin seisotettiin koirat vierekkäin, jonka jälkeen mentiin yhdessä kerran ympäri. Odoteltiin toisen koiran arvosteluja ja sitten olikin meidän vuoro loistaa. Pöydällä Ruffe oli todella nätisti, antoi katsoa hampaat ongelmitta, mutta takapääähän siirtyessä katteli mua surkeana, ei kuitenkaan kiemurrellut. Sitten juoksutettiin edestakaisin suora ja sen jälkeen ympäri kehän. Sitten seisotettiin taas koiria tovi, ja mentiin vielä kerran ympäri yhdessä. Hymyille tuomari ojensi meille punaisen nauhan.

Koiria oli 22 kappaletta, joten saatiin vielä odotella ikuisuus. Siniset siirtyivät kehään ensin, jota tietenkin seurasi punaisten kehä. Marssittiin kehään ja tuomari jakoi porukan kahtia. Oltiin ensimmäisessä lohkossa ja juoksutettiin porukalla koirat ympäri kehän. Sitten juoksutti toinen lohko. Seisotettiin koiria ikuisuus ja Ruffe jaksoi odottaa uskomattoman hyvin, ihana ipana. Tuomari kuitenkin kätteli meidän kehästä pois alku metreillä. Häkellyin kokonaan, sillä Ruffe ei ole koskaan esiintynyt yhtä hyvin. Noh, mielipide asia.


Päivä oli kuitenkin mukava ja tuttujakin nähtiin. Tosi kiva paikka järjestää mätsärit, kun koiris on ihan vieressä. Ensi kerralla parempi onni matkassa. Ensi kerta onkin heti keskiviikkona! Sinne napataan mukaan Piia&Sisu sekä mahdollisesti Jenni&Elvis. Saas nähdä, että mitä keksitään.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)