8.6.2012

Yksin treeneissä

Perjantaina oli tosiaan ohjatut treenit. Noh, meillähän nyt on sellainen (nykyään) 5 hengen porukka. Kaksi ilmoitti jo aijemmin olevansa reissussa. Kolmas ilmoitti olevansa myöhään töissä, eikä ehtisi enää tunnille. Ja neljännestä ei kuuulunut mitään. Siellä sitten istuskelin ja odottelin valkkua ruuhkasta, kunnes soitin, että olihan meillä varmasti tänään treenit? Ja olihan meillä. Päätettiin sitten pitää meille yksäritunti, kun muita ei näkynyt. Eipä ollut valittamista!


1,2,valssi,3,4,valssi,1

Tehtiin asijoita jotka oli meille vaikeita, tai asijoita jotka Elina halus nähdä. Joten ensimmäisenä vuorossa meillä oli valssit. Tehtiin ylläolevaa ratapohjaa vähän erillailla. Eli ykköseste ekana, sitten putkeen valssilla takaisin ykkösesteelle. Tätä harjoiteltiin molemmin puolin ja joka suunnasta, Sehän lukee valsseja! Kerran tai kaksi hyppäsi edessä olevan esteen ennen kuin tuli luokse, liika harjoiteltu sitä irtoamista ja omatoimisuutta.

Sitten vuorossa oli kepit. Ollaan kokeiltu vinokeppejä, joista Ruffe ei ymmärtänyt hölkäsen pöläystä. Joten tänään kokeiltiin kujaa, josta ymmärsi vielä vähemmän. Joten tultiin siihen tulokseen, että pitää muilla keinoin saada kepit itsenäisiksi suorituksiksi. Keskittyminen ei ihan ollut kohdallaa, vaan karkailin aina välillä naapurikentälle. Joten otettiin yhdet onnistuneet kepit ja vaihdettiin aihetta.

Oli siis kontaktien vuoro. Kokeiltiin puomia kokonaisuudessaan ja Ruffe jäi aloilleen, jos minäkin jäin. Jos ensin pysähdyn sekunniksi, ja sitten lähden liikkeelle, se jää aloilleen. Mutta jos jatkan juoksemista suoraan tulee se mukana unohtaen kontaktit. Eli sille ei oo tarpeeksi selkeetä, että mitä siltä haluan. Kontakteihin siis lisää treeniä! Jos vaikka maanantaina menisi vähän kentälle höseltämään.

Keinu sen sijaan on hyvällä mallilla. Voi päästää alas putoamaan jo ihan vapaasti, eikä Ruffe sitä säiky. Mun pitää olla aika lähellä keinua, että se sinne uskaltaa lähteä, jos oon turhan kaukana, se hyppää alas keskenkaiken. Ei myöskään juokse ihan kontaktille asti, vaan himmailee ja odottelee keinahdusta vähän lähempänä keskipistettä, joka hidastaa meidän suoritusta ihan kauheesti, jos kisoja mietitään. Tähänkin siis treeniä.

Otettiin vielä parit valssit ja ennakoivat valssit, kunnes alettiin lopettelemaan. Oli niin kuuma päivä, että Ruffe oli ihan pakahduksissa työskennellessään. Todella kiva, että Elina piti meille tunnin vaikkei muita ollutkaan paikalla. Tarjosi vielä kyytiä kotiinkin, kun mua oltiin tulossa hakemaan vasta kahdeksan aikaa, vaikka lopeteltiin puolelta. Päästiin monessa asiassa huimasti eteenpäin, ja tutustuttiin paremmin valkkuunkin. Toivoteltiin Elinalle mukavaa Pariisin matkaa, ja suunnattiin kotiin Elviksen ja Jennin kera.

Buonanotte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)