5.6.2012

Vaparia videoineen

Tänään oltiin siis tosiaan tiistain kunniaksi vaparilla jälleen. Aino (pienessä nuhassa) tuli mukaan Reetun kanssa. Kahdestaan väsäillessä meni taas vain ihanat 10 minuuttia radan kokoamiseen, ja sitten päastiinkin töihin. 


Tällainen pätkä saatiin aikaiseksi. Radalle tungin valsseja ja edessä leikkausta, sekä ennakoivaa valssia. Ennakoivat valssit oli mulla selvästi parempia, kun normivalssit. Hypylle 11, otettiin välillä takaakiertoa välillä ennakoivaa valssia. Radalle sai mukavasti vauhtia, alussa liikaakin. Hypyn 12 jälkeinen putki oli huomattavasti epämääräisemmin kuin ratapohjassani. Korjasin sen sitten, kun huiomasin, ettei Ruffe vain hakenut siihen, ei niin millään. Joten treenattiin hetki pimeitä putkikulmia. Keppejä oli täysi 12, ja vähän oli hosumista kyllä ilmassa. Ensimmäisen kerran se meni ne innolla kaikki läpi, vähän liiotellusti pomppien. Toisella kerralla kepit jäivät puolitiehen, samoin kolmannella. Otin selkeämmän ohjauksen ja enemmän apuja, niin sain Ruffen puhtaasti läpi, tähän onnistumiseen jätettiin. Kepit ovat siis liikaa radalla.Joten tehtiin loppu ajasta helpompi rata, jota Aino ja Reetukin pystyivät menemään. Ruffe alkoi olla aika lopussa, ja vauhti hidastui näinollen huomattavasti. Tahtoi kuitenkin työskennellä ja otti spurtteja vähän väliä. Vettäkin kävi ottamassa useammin, joten kunnossa oli kuitenkin. Tämä oli ehdottomasti ihan törkeen kiva rata, tykkäsin kauheesti. Ruffe osaa, minä en. Aina välillä olen tiellä tai esteellä, joten vähän tarkkuutta munkin huitomiseen. Tässä nyt on kuitenkin huvittavia huitomisvideoita muutama.


Ciao!

2 kommenttia:

  1. Heei hienoja oltte! Kyl toi kehitys on ollu huimaa mitä teitä oon seuraillu ! Millos on seuraavat agikisat?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jiii kiitos (: Kyllähän tässä jotain tapahtuu... Hitaasti mutta varmasti. Hmm, ensi viikolla jos en väärin muista! Möllikisoihin taas, ei oo kepit lähelläkään valmista, ja mun ohjaus on pepullaan(: Tuusulaan mennään ilmeisesti tiistaina.

      Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)