8.8.2012

Loma lopuillaan

Tämä taitaakin olla meidän vika lomaviikko. Viimeviikon puolella käytiin viettämässä iltaa tuttavien luona, Ruffe sai vähän treeniä pienten lasten kanssa oleiluun. Ei enää paimentanut lapsia ollenkaan, mutta leikki silti vähän rajusti (haukahteli, ja koitti viedä lelun kädestä). Muuten reissu meni mukavasti ja kauluri päässä matkaaminen ei ollutkaan niin kamalaa.

Leikkaushaava on parantunut todella hyvin. Niinkin hyvin, että Ruffe treffasi Elvistä yhtenä aurinkoisena päivänä. Testailtiin uutta uimaallasta, jonka systeri osti meille Viron matkaltaan. Kiitos siitä! Vesi oli kyllä todella kylmää, muttei poikia tuntunut haittaavan. Vettä laitetiin vain sen verran että sai tassut märiksi, ja ettei Ruffen tikkeihin tulisi vettä. No Ruffelle kahluu allas tarkoitti elvikselle rankkaa työtä. Hyvin se silti polskutteli menemään, Elvis onkin ehkä ainoa tuntemani Kiinanpalatsikoira, jolla on minkäänlaista kiinnostusta omistajaansa, ja vielä lihaskuntoakin. Jennille siis suuri ylistys kovasta työstä koiransa kanssa ja stereotypioiden rikkomisesta.


 Eilen tultiin tänne Saulille (ihan koiran kanssa, oho). Ja kahviteltiin Lauran ja tämän bostoninterrierin Pomon kanssa. Tietenkään en tajunnut kuvia ottaa, mutta ensi kerralla sitten. Pomolla on todella raju tyyli leikkiä ja energiaa ihan mielettömästi! Vaikka muutamallekin agilitykoiralle. Joten meidän ujo Ruffe tietenkin arasteli sitten vähän ja piileskeli ainakun mahdollista. Kiinnostusta kuitenkin oli, onhan Pomo sentään nätti tyttö. Ruffe on ollut tosi nätisti täällä (ellei postimiehelle haukkumista lasketa). Lenkillä ollaan taas tapailtu chihuja ja järjetön määrä terriereitä. Pelkkiä positiivisia kokemuksia ollaan täältä kalasteltu.Ciao!

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanista sanoista, et tiiäkkään kuinka arvostan tollasta palautetta ! <3

    VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)