9.9.2012

Hotelli Helka

Olipas viikonloppu. Perjantai kului poikaystävän kanssa leffoja katsellessa, johon Ruffe tietysti osallistui. Tällä kertaa olin liki tyytyväinen meidän vierailuun, sillä haukuntaa oli todella vähän. Kerran oli kuulemma (en itse herää) haukkunut yöllä rappussa kulkevaa ihmistä. Muutoin oli aivan ihanasti.


Lauantaina suunnattiin hotellille. Koulu on sen verran rankkaa, etten viroon jaksanut lähteä, joten isä tuli tännepäin. Harmiksi viikonlopulle sattui ihan karmea ilma, eikä ulkoilu ollut ihan ensimmäisenä mielessä. Käytiin kuitenkin heittämässä lenkkiä töölöössä ja palattiin litimärkinä takaisin hotelliin. Iltasella päätettiin käydä pistäytymässä systerillä syömässä, Ruffe oli niin mielissään kun pääsi tuttuun ja turvalliseen mellunmäkeen, ja uskaltautui näin ollen vihdoin pissille. Tämä meidän hienohelmahan ei pissi mihin tahansa, viikonloppuna on siis tosiaan (la-su) pissinyt kahdesti. Onneksi kotiin tultua palaa aina normaaliin rytmiinsä.

Viikonloppu ei siis sisältänyt mitään sen kummepia aktiviteettejä. Ensi viikolle onkin luvassa paljon agilitya ja kisailua. Maanantaina ohjatut treenit, tiistaina vapaavuoro, keskiviikkona agility möllit ja sitten sunnuntaina Rally-toko kilpailut. Jaiks, meidän ekat viralliset, pakko myöntää että vähän jännittää jo!


Syksy alkaa selvästi painaa päälle, vaikka vasta 9 päivää sitten kesä virallisesti loppui. Aamuisin on kauhean kylmä, ja olin jo näkevinäni kuuraa maassa. Villasukat on kaivettu esiin ja Ruffen (ah niin tyylikäs) heijastinliivikin on pesty ja valmiina käyttöön. Tavallaan syksy on ihanaa aikaa, siirrytään hallitreeneihin ja ulkona on kaunista, no, ainakin näin vähän aikaa, kunnes sitten harmaus ottaa vallan. Koirien kuraiset tassunjäljet alkavat taas koristaa lattiaa ja suihkussa saa totutella hiekkaiseen lattiaan. Kauheasti syksyä moititaan, ja sadetta vihataan. Vuodenaika se on tämäkin, vaikkei kyllä oikein ketään miellytäkään. Mutta syksy todella tarjoaa myös ihanan viileitä treenipäiviä ja saa käyttää niitä ihania kaulahuivejakin. Ruffelle tämä on unelma aikaa.

Seuraavaa päivitystä koitan kasailla huomenissa, käydään vähän ostoksilla ja sitten siellä treeneissäkin, saas nähdä mitä huominen tuo tullessaan. Ainoa varma asia huomisessa on järjetön karvan määrä, sillä herra on päättänyt aloittaa talvikarvan vaihdon ajoissa!

Ciao!

2 kommenttia:

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)