15.9.2012

Tehis Cup !

Keskiviikkona oli aivan karsea sää. Siitä huolimatta suunnattiin mölleilemään, kun nyt oli oman seuran kisat tiedossa. Julkisilla matka tuntui kestävän ikuisuuden, mutta perillä saatiin kuitenkin odotella kisojen alkua reilun kaavan mukaan. Paikalla saapui omasta treeni ryhmästä Petra ja Tuuli, jotka myöskin osallistuivat mölleihin. Saulinkin raahasin mukaan kameramieheksi, oikein hyödyllinen oli. Toista kertaa ei kyllä varmasti mukaan tule, sen verran tuskaiselta näytti sateessa.


Ilmossa käytyäni, katselin omaa lappuani kauhuissaan, oltaisiin ensimmäisiä. Mutta toisaalta, Ruffe ei ehtisi kiihtyä muiden suorituksien aikana ja ohjaus olisi helmpomaa. Tietysti olisi kiva katsoa muutama suoritus ennen omaa kisailua. Kuuden aikaa sitten vihdoin marssiittiin kentällä tutustumaan rataan. Vaikutti todella yksin kertaiselta, ja ohjaukset keksin tähän helposti, tyytyväisenä palasin takaisin Saulin ja Ruffen luo odottamaan kisan alkua. 


Pian oltiinkin jo lähtökuopissa ja jännitys ei ollutkaan niin huima, kun olin kuvitellut. Tähän varmasti vaikutti tuttu paikka ja (vihdoin) luotto koiraan. Pillin vihellys kävi ja ampaistiin matkaan. Ruffe toimi aivan loistavasti, vähä hitaasti, mutta loistavasti. Irtosi ihanasti putkiin, eikä aina tullutkaan mun luokse kyselemään nameja. Viimeisellä suoralla kuitenkin itse ryssin homma, lisäsin liikaa vauhtia, jolloin Ruffe innostui mun heiluvasta juoksutyylistä, ja nappasi tyytyväisenä lahkeeseen kiinni. Nauraen ohjasin Ruffen esteen taakse, ja suoritettiin viimeinenkin este. Huhhu, Radalta siis 5vp ja aikaa -14,38! ihan mahatava ipana. Osallistujia medimölleissä oli jonkinverran, joten en uskonut tämän riittävän sijoutukseen, ja lampsin tyytyväisenä autolle. Seuran sivuilta koitan seurata, että monenneksikohan mahdettiin sijoittua. Tästä päivittelen myöhemmin. Seuraaviin mölleihin ollaan kenties menossa jo ensi perjantaina, jänskää!

Buonanotte!

3 kommenttia:

 1. Hei,
  hauskaa nähdä joku muukin tekemässä samaista rataa, jonka itsekin on käynyt tekemässä. Eri säkäluokka, mutta rata on sama. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, kiireen vuoksi en jäänyt muita luokkia katselemaan, mutta tekstistä päätellen teillä meni oikein hyvin! Onnittelut (: Jäin jumittamaan teidän blogiin, että pakko se nyt on lukiaksi ryhtiä, alkaa näitä blogeja kertyä..

   Poista
  2. Tosiaan, hyvinhän se meni, vaikka olin niin hermona, että en olisi yhtään ihmetellyt, jos olisin kaatanut esteitä ohjatessani. Onneksi olen saanut huomata, että jännitys lähtee yleensä, kun vain alottaa koiran kanssa ja luottaa siihen.

   Minullakin "pikkuinen" lista blogeja. Toivottavasti viihdyt lukijana! :D

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)