8.10.2012

Viimeinen mahdollisuus äänestää!

Äänestys päättyy tänään !

 Äänestää voit oikeassa reunassa olevassa äänestyssarakkeessa. Kullakin pennulla on oma numeronsa, ja niillä voitkin siis äänestää suosikkejasi. Ihania kuvia on niin paljon, että äänestys on vapaata, voit äänestää niin monta kuvaa kuin haluat. Reilunhengen mukaan, ei kuitenkaan sitä omaa kuvaa sitten äänestellä eihän? Klikkaa siis ensimmäistä kuvaa, plärää kilpailijat läpi ja äänestä!Oletko jo äänestänyt? Voit muuttaa mieltäsi samaisesta palkista. Kisaa saa ja kannattaa linkittää eteenpäin, enemmän äänestäjiä, enemmän mahdollisuuksia. Kiitos äänestäjille!

14 kommenttia:

 1. Eikö meidän kuva tullut perille?! :O Ainakaan se ei ole tuolla :(

  VastaaPoista
 2. monta sijoittunutta palkitaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ensimmäiseksi sijoittunut pentu saa murskavoiton, lähtee hänelle koko helahoito postissa menemään. Mikäli tulee 'so close' pisteytys, palkitsen 1-5 osallistujaa. Tarkkaa numeroa minulla ei ole antaan (:

   Poista
 3. Tätä äänestystä pystyy muuten "hakkeroimaan".... ei oo kovin reilu äänestystulos tällön kun useemmalta IP numerolta pystyy äänestämään yhtä koiraa jos haluaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yhtä koiraa siis enemmän kun yhden kerran.

   Poista
 4. mulle mies kans kerto tästä mahdollisuudesta ja nauro että kait mie nyt käyn äänestään rommia moneen otteeseen (en ole käynyt :D)
  hellu kyllä epäili että jos muutamalla kuvalla alkaa olla ääniä reilusti enemmän ku muilla niin ei varmaan oo reiulusti pelattu.
  mutta väliäkös tuolla kunhan on hauskaa :)

  VastaaPoista
 5. Täällä hyvää hyvyyttäni pidän tätä kilpailua, ja on kyllä aivan naurettavaa jos pitää omaa koirakuvaa äänestää moneen kertaa, että voittaisi kivoja juttuja. Koiraihmiset noin yleensäkin on rehtejä ja mukavia, joten odotan tätä käytöstä myös netin puolella. Sen verran ovela olen koneiden kanssa, että voin jälkikäteen noi tulokset katsoa, että miltä koneilta on äänestetty ja monestikko. Huijarit heitetään ulos kisasta, mikäli kuitenkin joku haluaa nyt tunnustaa, annan tapahtuneen anteeksi ja poistan ylimääräiset äänet. Kiitos.

  VastaaPoista
 6. Pakko kommentoida sen verran et numero 12 on mun koira joka on alusta asti ollut kärjessä. Mä olen mainostanut tätä useeseen otteeseen fbssä, blogissamme ja facebookissa sekä sukulaisille vinkannu, et kyllä niitä ääniä saa myös ihan rehellisin keinoin hankittua kun vaan näkee vähän vaivaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, tämä onkin se oikea tapa saada ääniä (: Olenkin hyvin kiitollinen tämän mainostuksen määrästä, kisan ansioista on meille tullut monia uusia lukijoita! Kiitos siis heillekin.

   Poista
 7. miksei blogeissa ole facebookin tykkäys nappia? voisin tykätä kahesta ylemmästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se täältä tosiaan puuttuu. Pitää ehkä ruveta kommentoimaan aina '' TYKKÄÄN TOSTA MITÄ TOI SANO'' ehkä nää kehittelee tähän sellanen ihana nappulan ajan kanssa.

   Poista
 8. moikka tietääkö kukaan kuinka vanha tuo ensimmäinen pentu (saksanpaimenkoira) on ? kiinnostaisi todella tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tossa jotain 7 viikon ikäluokkaa, saattaa olla 6kin. Kaveri sai koiran aikaisemmin kuin olisi tarkoitus, mamma ongelmia. (:

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)