14.10.2012

Voittaja on selvinnyt!


Ja mulla on suuri ilo kiittää kaikki osallistuneita, ja rehdisti pelanneita. Ihanaa, että tämän vuoden ''suloisin pentu'' kisaan osallistui näin monta hellyyttävää otosta. Kisoja tulee vastaisuudessakin olemaan, samasta tittelistä voi tulla kilpailemaan ensi vuonna, mutta ennen sitä on varmasti monen monta hauskaa kilpailua tulossa. Vielä suuren suuri kiitos osallistujille, ja kisaonnea seuraaviin kilpailuihin, pitäkää kamerat lähellä!


Äänestyspalkista jää tuohon yläreunaan riekkumaan meidän blogin uusi juttu. Nimittäin viikon kysymys. Vastanneiden kesken lähettelen välillä hauskoja ylläreitä aiheesta riippuen. Mutta nyt itse äänestykseen! Äänestäjiä oli yhteensä 482, joten tässä välissä olisi hyvä kiittää niitä äänestäjiäkin, kiitos! Osa valitettavasti kuitenkin äänesti omaa koiraansa monia kertoja, joten heidät olen laskenut ulos kilpailusta. Voitto on kuitenkin nyt selvillä, onkin ollut jo pidemmänkin aikaa.


Vuoden suloisin pentu on Labradorinnoutaja Manu!

Manu äänestettiin 120 kertaa, ja tämä riitti saavuttamaan suloisin pentu 2012 tittelin! Manulle lähteekin laatikollinen ylläri tavaraa menemään, omistaja on tuttuni Jenny, joten ehkä vien ihan henkilökohtaisesti perille. Onnea vuoden pennulle!

1 kommentti:

  1. Oikein paljon onnea voittajalle! :) Aivan mahtava kuva!

    Toki kaikki nämä kuvat olivat omallalaillaan mitä suloisempia ja ihania! :-)

    VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)