25.11.2012

Haastetta

Haasteesta kiitokset, Nooralle, Jennille, Jonnalle, Jasminille, toisellekin Nooralle. Sain siis Liebster blog-haasteen, joka on tarkoitus antaa viidelle lempiblogille, joilla on alle 200 lukijaa. Tätä on jaettu jo monelle lukemalleni blogille,  mutta keksin heti ihania blogeja joille voin tämän antaa eteenpäin. Loput ihan lempi blogeistani ovat jo haasteen saaneet, joten nyt haastan vain kolme lemppareistani.


Sentti & Co
Espoolaisen Marin kirjoittama treenipainoitteinen blogi. Koirat ovat tosi eritaoisia, joten löytyy vinkkejä aloittelijalle, niinkuin jo edistyneemmällekin. Positiivinen elämäntapa agilityn parissa, sheltti Domin ja jäkkäreiden Sentin ja Kevinin kanssa. Päivittyy tarpeeksi usein, ja sisältää ajatuksella kirjoitettua luettavaa.


Teppo
Lisää Espoolaisia! Ellan kirjoittama blogi nuoren sheltin Tepon elämästä. Blogi päivittyy harva se päivä, ja sisältää aina ihan mielettömiä kuvia. Teppo onkin onnen poika, on nimittäin saanut ihan mielettömän aktiivisen ja positiivisen mamman. Paimenkoirana päässyt ihan omankin lajinsa pariin, vaikka agility tuntuukin vetävän puoleensa. Hauskaa luettavaa ja tosiaan niitä mielettömiä kuvia.


Lara
Nyt siirrytän pois Espoosta, Laran ja Hannan maisemiin. Valloittava trikkinarttu Lara ihastuttaa kauniissa maisemassa liki joka postauksessa. Agilityä harrastava koirakko antaa ideoita omaan treenaamiseen. Ollaankin nyysitty välillä omiin treeneihin heiltä ratapohjaa. Ihana lukea edistysaskelista, ja pakko myöntää, että kateeksi käy noin nätin trikin omistajaa.


Lopuksi haluan vielä kiittää meitä äänestäneitä hauskin koirakuva-kisassa. Arpa on heitetty, ja tälläkertaa osui Jennien kohdalle! Herkkuylläri lähtee postissa tulemaan.

2 kommenttia:

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)