11.11.2012

Koirakavereita kerrakseen

Jopas on ollut ulkoilmapitoinen sunnuntai. Harmaus ei meitä haitannut, vaan suunnattin heti aamusta lenkkeilemään naapurin hoffin Rudolfin kanssa. Ihana  taas katella, että miten hyvin pojat tuli toimeen keskenään, vaikka kokoero on huomattava. Metsässä vietettiinkin siis melkein 2 tuntia, eikä kyllä ainakaan tylsää ollut. 


Palailtiin siis kotiin lenkiltä, enkä vaivautunut pesemään Ruffea sillä meille oli tulossa shelttivieras, oi kyllä. Pienen haahuilun jälkeen vieraat löysi kun löysikin meille ja huuto saattoi alkaa. Heti, kun avasin ulko-oven päätti Ruffe päästää suustaan kaikki mahdolliset äänet mitä vain osasi, ja vielä samaan aikaankin. Innostui Teposta ihan mahdottomasti.


Iltapäivä kuluikin siis poikien leikkiessä ja nätisti lenkkeillessä. Ruffe pisti vieraskoreus osuuden päälle, ja harjoitti tokoseuraamistaan osan lenkistä. Saisi käyttäytyä noin normaalistikin. Tietysti välillä piti käydä nappaamassa Ellaakin polvesta, ihan vain huvin ja urheilun vuoksi. Ihana saada sheltti tuttuja, odotellaankin heitä jo uudelle visiitille! Jotenkin aina säväyttää tämä shelttiseura, niin Ruffea kuin muakin. Teppokin on niin ihanasti koulutettu nuorimies, että kelpaa katsella. Ruffellakin selvästi klikkaa omanlaistensa seurassa, eikä haukkunut Tepolle lainkaan. Okeiokei, kyllä se kertaalleen kun halusi Tepolta pallon, jonka heti saikin. Nössöjä ovat molemmat.


Oon vaan niin tosi ilonen, että Ruffe sai tasoistaan seuraa, joita tosiaan toivottavasti nähdään enemmänkin. Ilmeisesti jo ensi sunnuntaina, sillä luvassa on shelttilenkki. Kyllä, monta shelttia samalla aukealla, samaan aikaan. Voin vain kuvitella sitä huiskuhäntien määrää ja komentelevaa haukahtelua, toivottavasti meidän kasvattajakin pääsee paikalle, onhan tämä lenkki kuitenkin heidän paikkakunnallaan. Sunnuntaita odotellessa.

ps. muistattehan äänestää meitä täällä. Ja kun olet äänestänyt, kerro se minulle tänne, ja olet mukana herkkuyllärin arvonnassa.

Buonanotte!

10 kommenttia:

 1. Lol, Ruffe on niin ryhditön ton Tepon vieressä. :D Ja lisää kuvia senkin pihtari, mä tiiän että niitä on!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä, muttei makeaa mahan täydeltä! ;) Ruffe oli jossain 'agilityn lähtöasennossa' odotti vaan vapautusta. Ja Teppo on valtava, yli 40 senttiä, joten ryhti on vähän toista luokkaa sillä komistuksella (:

   Poista
 2. Huih, Ruffella onkin iso leikkikaveri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mjuuu'u, kaikilla kavereilla on näitä 'vähän' isompia rotuja kotonansa. Isoihin leikkikavereihin kuuluu myös belgianpaimenkoirat, valkoisetpaimenkoirat, saksanpaimenet ja rotwailiakin ollaan tapailtu. On se sheltti seura silti parasta! (:

   Poista
  2. No, se on hyvä, että tottuu isompiinkin koiriin :) Meillä taas ei ole oikeastaan ketään tuttuja, joilla olisi isoja koiria leikkikavereiksi, joten noi vähän arastelee isompia koiria. Äiti ja poika on parhaat kaverit <3

   Poista
  3. Olitteko muuten menossa etelä-suomen shelttien shelttilenkille vai mihin? Mun on pitänyt monta kertaa osallistua, muttei vielä ole saanut aikaiseksi...

   Poista
  4. Näinpä ! (: kateeksi käy, mulla niin toiveissa toinen sheltti. Ollaan menossa joo, tulkaa ihmeessä mukaan! (:

   Poista
  5. Pitää katsoa, jos ehdittäisiin tulla :) Paitsi, jos sataa, niin sitten ei lähdetä.

   Poista
 3. Hei vieläkö harrastat rally-tokoa?:) Miten kauan treenasitte ennen ensimmäisiä kisoja? Onko jotain erityisjuttuja mitä kannattaa ehdottomasti osata ennen kisoihin menemistä?

  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä ollaan treenipaikkaa vaille, löytyy vain noita alkeiskursseja. Mölleihin uskaltauduttiin jo kahden kuukauden jälkeen. Perusasento oli ollut hallussa jo enne kurssille menoa. Virallisiin uskallauduttiin vasta tänä kesänä, eli noin 4 kk kurssin jälkeen. Ekoista kisoista 94/100 toisista 95/100, sijoille ei päästy. Hyväksytty tulos kuitenkin saatiin. Puhun aiheesta mielelläni lisää, jos kaipaat vinkkejä. Ei kisoihin koskaan osaa oikeastaan valmistautua, tärkeintä on saada namikäsi pois, ja oma mieli avoimeksi. (:

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)