2.12.2012

Lunta ja luukkuja

Ihanaa, vihdoin joulukuu. Jo kaksi luukkua on avattu meidän  yhteisestä diettikalenterista. Tyydyttiin Ruffen kanssa ihmettelemään kuvakalenteria siinä toivossa, että pysyisi paino kohdallaan joulun läpi (niin varmaan).


Syysmasennus on tipotiessää ja joulun odotus voi alkaa. Tässä toheltaessani, olen unohtanut postata muutamista treeneistä inffoa, mutta eipä kai tuo haittaa. Ollaan lähinnä treenailtu ihan mielettömän hyvin keppejä (kuudella), sekä välistä vetoja, ja serpenttiinejä päällejuoksuin. Koirarintamalla sen sijaan on ollut tosi hiljaista. Yhtäkään koirakaveria ei olla nähty muutamaan viikkoon. Paljon on pitänyt, vähän on ehtinyt. Ensi viikolla meidän pitäisi nähdä muutamaakin shelttikaveria, jei. Tänäänhän siis piti mennä mätsäreihin, mutta alkoi vähän tuumituttaa tämä oma kipeys ja kylmä maneesi, jossa nämä pidettäisiin. Jäätiin siis mielummin kotosalle, ja peuhattiin ulkona tunnin verran.


Ei tämä lumentulo ihan pelkkää juhlaa ole, kohta on taas lihakset kipeinä lumitöistä ja Ruffella varpaat hajalla jäästä. Molempien koirien tassut on nyt onneksi trimmattu niin tarkasti, ettei toivonmukaan jää ylimääräistä lunta kiinni tassukoihin. Tänäänkin sain useampaan otteeseen nykyä tolta lunta pois varpaiden  väleistä, ei oo mukavaa hommaa. Turkki pysyy kunnossa, kun meillä on nyt ollut käytössä tämä hurtan ihana lämpötakki. Ei tällaisella hyvällä ilmalla, mutta tuulisella säällä kyllä. Tolla taitaa olla lihakset taas niin jumissa, että tulee tarpeeseen toi kaulan suojaus (vaikkei tokokoira olekaan).

Nyt lähetäänkin viimeistelemään joulusiivousta, ja sitten heitetään viimeisetkin karvat viemäriin, sillä on pesun aika. Kaljumpaa koiraa saa hakea, tästä kammottavasta LK sheltistä kuvia myöhemmin.

Ciao!

1 kommentti:

  1. Teille on tunnustus! :) http://oliversheltti.blogspot.fi/2012/12/liebster-blog.html

    VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)