24.3.2013

Kolmosia ykkösissä

Tänään suunnattiin jo rutiiniksi muodostuneesti Ojankoon kisaamaan. Kisat järjesti tällä kertaa BAT ry, täytyyhän sitä ystäväseuraa tukea. Tälläkertaa muistin kaiken, ja olin aijoissakin, hyvä minä. Rataantutustumisessa oli samassa mini ja medit, kun meitä oli niin kauhean vähän. Mineissä taisi olla 14 ja medeissä 9. Eipä tuo haitannut, nopsasti meni kisat. Eikä tavinnut niin kauheasti odotella. Eka startti sujui miten sujui, ratatyötenkijä oli Ruffesta kamala, ja sen jälkeen onnistuneet kepit menivät hukkaan, sillä Ruffe teki jostain kumman syystä lentokeinun. Pakkohan se oli palauttaa, ja siinä vaiheessa tuomari kiitti ja pyysi poistumaan. Onnistui kuitenkin keinu sitten hienosti, eikä jäänyt harmittamaa, säikähdin vain.


Toinen startti tuli yllättävän nopeasti ja rata oli jotenkin hassu. Tosi mielenkiintoinen ja tavallaan vaikean helppo. Minusta vaikeat kohdat oli Ruffelle loogisia, ja helpot taas ilmeisesti ei. Hyvin kuitenkin irtosi (myös tuomarin lahkeeseen). Tulikin siis 10 virhepistettä, nämä johtuen 'kielloista', kun Ruffe juoksi moikkaamaan ratahenkilökuntaan.... kahdesti. Outo otus. Loppu rata sujui ongelmitta, ja tuntui tosi omalta. Kepeillä meilkein virhe, mutta korjattua sain senkin tilanteen. Puomin kontaktit oli ihanat, vaikka vähän aikaa veikin. 

2vuotta ja 3 kuukautta!
Sijoituttiin siis kolmansiksi, tällaisella tuloksella. Nollaprosentti ei kovin korkea ollut, ja hylkyjä oli ihan ennätysmääriä. Olen kauhean tyytyväinen tähän rataan, jos ei lasketa Ruffen aivopieruja noitten ratahenkilöiden kanssa. Kotiin lähti palkintokassissa tällainen satsi, aijai. Muschin aterioita, kalkkunaa, kanaa, riisijuttuja, ja perus lihaa. Nämä sai siis kymmeneneuron lahjakortilla suoraan kisojen jälkeen. Kätevää! Sai vielä käydä nappaamassa Hurtan korista hihnan/valjaat tai pannan. Noh, Ruffella ei valjaita vielä ollutkaan, joten käytiin nappaamassa viimeiset koivun väriset. Nyt meillä taitaa olla koko sarja! (paitsi ne Y-valjaat).


Ihan mieletön päivä, jäipä hieno fiilis. Tuomarilta tuli kannustavaa palautetta, josta saikin hyviä vinkkejä jatkoon. Ai että olen taas ylpeä mamma! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)