6.4.2013

Hyvä pohja on kaiken alku

Ihan kaikissa lajeissa. Tietysti tähän pitää plussata hyvä kunto, häiriönsieto kyky ja monia muita asioita. Nyt kuitenkin ollaan palattu alkeisiin, muutamassa lajissa. Rally-tokossa aloitettiin seuraaminen alusta ja agilityssä puretaan ohjauksia osiin, etenkin takaaleikkaukset on työnalla. Tulin kuitenkin tänään paapattamaan tästä uudesta valloituksesta, frisbeestä - meidän kielellä kiekkoilusta. Suuntana oli muutaman päivän pohdinnan jälkeen musti ja mirri, josta löytyi hakemiani West Paw Desingnin kiekkoja. Oikean kiekon valinta on taitolaji, enkä halua rikkoa toista liian kovalla kiekolla. Aloitellaankin siis näillä liki silikonisilla. Syitä tähän on monia. West Pawsin tuotteet on valmistettu Zogo Flexsistä, joka kestää vaikka minkälaista kulutusta. Tämä on hyvin joustavaa materiaalia, joka ei satuta koiran ikeniä tai hampaita. Tuotteet ovat - järkyttävää kyllä, konepesun kestäviä ja sataprosenttisesti kierrätettäviä. Eco-tuotteet on aina plussaa, suurin plussa on kuitenkin kestävyys. Väreinä taisi olla vihreää, oranssia ja sinistä, kokoa oli kahta. Tämä meidän on se isompi, hintana 19,90€Enempää en analysoi, tällaista harjoitellaan tällä hetkellä. Ollaan siis purettu kaikki takaisin siihen, että miten otetaan kiekko suuhun. Tehokasta on ollut! Huomaa kyllä että meidän pitää ostaa kovemmat kiekot (silti pehmeät), Ruffe tuuppaa kiekot kumoon kovenevalla vauhdilla. Tässä kysymyspostauksessa kyseltyä, muunlaista videota!


Mitäs tykkäätte tällaisista videoista?
ps. Roosalle superkiitokset upeasta uudesta bannerista!

18 kommenttia:

 1. Makee! Pakko kysyä, että tarjosiko Ruffe heti aluksi kiekon suuhun ottamista vai jouduitko houkuttelemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffe innostuu niin helposti, että sain pidellä noista kiinni, ettei veisi multa :D Kumiset on siitä hyvät, että ne heiluu (kuten videossa näkyy) joka tekee niistä eloisampia/äänekkäämpiä ja näin ollen koirien mielestä haluttavampia.

   Mutta kiitos kiitos! (:

   Poista
 2. Jee, mäki haluun Ruffen kanssa harjoittelemaan!

  Ja jälleen kerran, hyvää työtä Roosa! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, banneri on Roosan käsialaa (: Kiitos siitä hänelle.

   Poista
 4. Tosi kiva postaus, erikoisemmist lajeist on kiva kuulla ja nähä :)

  VastaaPoista
 5. Kui hieno banneri! Ja ihana Ruffe ja frisbee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä! On se Roosa taitava tytsy (: Ruffehan on aina lutu.

   Poista
 6. Huomasin heti uuden kivan bannerin, hieno :) Ja kiva video, täytyy varmaan Milankin kanssa sisällä vähän frisbeen kanssa leikkiä kun se meinaa tulla hulluksi kun ei nyt tuon kynsijutun kanssa olla voitu lainkaan ulkona heitellä. hauskasti katosi pyykit(?) korista kesken videon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos (: Niinjoo, teillä oli se episodi. Kauhistuneena lueskelin lääkäripäivityksiä. Toivottavasti paranee pikaisesti. Kannattaa kyllä joo, kunhan parketit kestää!

   Mjoo, kyseessä taas '' Lasse kissanluukussa''-ongelma. Se ei anna tilaa tehdä Ruffen kanssa juttuja, niin joutuu aina odottamaan kodinhoitohuoneessaan. Kori on kissanluukun edessä, ja päällä sattui olemaan uusin kaulahuivi.... ehjänä vielä !

   Poista
 7. Tosi kiva toi uus banneri! Ja video ja postauksen aihe on tosi kivoja myös. Mielenkiintoinen laji. (:

  Anteeks ku oon näin tietämätön, mutta tosta kuvasta, mitä toi nuoli tuossa kuvaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Roosa on taas hoitanut hommansa (: Mjoo, me ollaan vähän hurahdettu tähän. Huomattu vaan, että kiekot liian pehmeitä meille. Uusia kehiin siis!

   Nuoli on lähinnä huomiontia varten, olen itse aina heittänyt frisbeetä 'väärin' etusormi siis muiden sormien kanssa kiekon alla.

   Poista
 8. Tosi mielenkiintoista lukea ihan jonkun omakohtaisia kokemuksia erilaisista koiraharrastuksista. Tätä blogia on ilo seurata ja sulla on komea koira! Meidän nuori neiti onkin samalta kasvattajalta kuin Ruffe. :)

  Itsekin olen aloittanut shettiblogin tekemistä ja mulla on yksi ongelma. Kun lisään ylätunnisteeseen otsikkokuvan, se menee ihan pikselimössöksi, vaikka siis omalle koneelle se on tallennettu hyvälaatuisena. Miten sä oot saanut sen pysymään sellaisena? Toivottavasti ymmärsit, mitä yritän selittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että 'sukulaisia!' linkkaa ihmeessä blogisi, niin tullaan tutustumaan (: Mistäs pentueesta teidän vesseli on?

   Kannattaa pienentää kuva sopivaan kokoon ennen sen lisäämistä. Mikäli tämä ei ole tuttua, niin avaa Paintti, avaa kuva siihen, sitten (mulla kone enkuksi) Rezise, suomeksi en muista, että mikä sana on kyseessä. Englanti kun on mulle helpompaa. Jos on joku edistyneempi ohjelma käytössä, niin kannattaa suoraan muuttaa pixeleitä. Toivottavasti sinä ymmärsit mitään minun sönkötyksestäni.

   Poista
  2. http://jadelightful.blogspot.fi/

   Meidän tyttö on W-pentueesta, eli ihan näitä tuoreimpia tapauksia. Tiistaina tulee ikää tasan 17 viikkoa. :)

   Ymmärsin kyllä, mitä tarkoitat, mutta tuosta ei varmaankaan ole kyse. Olen pienentänyt kuvan sopivaan kokoon ja silti blogger tahtoo tehdä siitä nuhruisen. :( Täytynee jatkaa taistelua, mutta kiitos kuitenkin.

   Poista
  3. Löysinkin teidän blogiinne, ihanaa (:

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)