10.6.2013

Pessi the vesipeto

Uudesta hoitokoirasta ei ole täällä vielä kamalasti kuulunut, mutta sitä on kyllä meillä näkynyt. Kirjoittaminen aina vain jää, kun on niiiiiiiiiiiiin kamala kiire näiden koirahommien kanssa. Olenkin tullut seuraavaan ratkaisuun, lyhyempiä analyysejä ja enemmän näitä haluttuja kuvia, osuinko lukijat oikeaan?


Pessi on käynyt meillä ensitapaamisen jälkeen joka viikko, aina alkuviikosta. Diili on loistava, Pessin perheelle rentoutumishetki ilman koiraa ja Pessille älytön määrä aktivointia. Tietenkin minäkin tästä jotain irti saan, parasta tässä on kuitenkin mutaiseksi tuleminen ja pusujen saanti. Hiukan omaperäisen haita muistuttavan uimatyylin omaava Pessi, onkin osoittautunut loistavaksi uinti seuraksi. 


Uimakausi avattiin helteiden vuoksi myös takapihalla. Ruffelle viimevuonna siskoni ostama lastenuimallas on eritoten pätevä tähän hommaan. Kuminen pohja kestää koirien kynsiä, kevyttä muovia olevat reunat pitävät veden sisäpuolella, mutta joustavat koiran halutessa pois altaasta. Liian kova allas on pahaksi. Joten olkaahan omienne kanssa tarkkoja. Altaan mukana tuli vielä korjausteippiä, joten näillä mennään. Vielä ei ole korjauskamoja tarvittu, mutta nämä vesipedot varmaan pistävät altaan kahteen osaan tuota pikaa. 


Pessi on meidän terapiakoira. Ruffelle Pessi on hyvää siedätystä isoihin koiriin, sillä kaverin ylilempeä luonne antaa Ruffen pelon anteeksi. Niimpä kaverukset leikkivät hippaa iloisesti metsäpoluilla ja uivatkin siis yhdessä. Pallon hakeminen on kovin yksitoikkoista, kun Pessi luovuttaa pallon aina vikkeläjalalle. Pojat välillä hurjistuvat pusuttelemaan nurmella maaten, mikä on hellyyttävin asia ikinä. Pessin innostuessa liikaa, alkaa liikkis vinkuna jota seuraa Ruffen hiukan kovanpuoleiset pusut, kuten kuvista näkee. Näistä Pessi innostuu kauheasti, ja alkaa armoton takaa-ajo.

Blogi on jälleen uudistumaan päin, ja tämä johtuu kesän tarjoamasta valosta, jonka kanssa on miellyttävä liikkua ja kuvata. Postauksia tuleekin siis täyttämään suuremmat ja sisällöllisemmät kuvat. Kuvakollaaseihin mahtuu kivasti enemmän katseltavaa, ilman että postaus venyy kauhean pitkäksi.

Miltä tällainen postaus maistui?
Onko uusi kuvatyyli miellyttävä, vai päteekö sanonta ''less is more'' blogeissakin.

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Noi kuva kollaasit on tosi kivoja :)

  VastaaPoista
 2. Rudolf näyttää pusuttelevan hyvin samalla tekniikalla kuin omakin sheltti. Liekö ihan rotuominaisuus? :) Ja iiiihana tuo turkki! Lyhytkarvainen shetlanninlammaskoira on kyllä se rotu joka maailmasta puuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos (: Taitaa juu kulkea rodusssa.

   Koira on saanut enemmän kehuja viikossa nakuudestaan, kuin ollessaan näyttelyturkissa. Mitä tästä opimme. On se kyllä liikkiksen näköinen,
   ihan kamalan suloinen lyhyenä. Ja energiataso on noussut, joten se on plussaa!

   Poista
 3. Minä olen justiinsa ajatellut ostaa omalle koiralleni sellaisen ''vilvoittelualtaan''. Mietinkin siis, että eräs vaihtoehto on sellainen kovaa muovia niin haittaako se? Tosiaan koira ei siinä uisi vaan kävisi siinä vain vilvoittelemassa lämpimillä keleillä :)

  Ja loppuun vielä tahdon kehua sinun blogiasi! Se on todella mukavanhenkinen ja positiivinen. Itselläni aina nousee hymy huulille sinun postauksia lukiessani :) Bannerista vielä lisäpointsit, sillä se on aivan järkttävän ihana! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilvoitteluallas on hyvä idea! Kovat reunat saattavat satuttaa koiraa mikäli se yrittää hypätä pois/sisään. Joko siis hyvin matala allas, tai sitten osittain pehmeä :)

   Kiitos kovasti! Ihana kuulla, että me herätetään tunteita :) Koitetaan pysyä positiivisina, toivotaan että tarttuu ruudun toisellekin puolelle!

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)