22.8.2013

MR. Morris

Täytyy tulla hetki hehkuttamaan uutta hoitokoiraa. Tässä siis valloittava perunkarvaton Morris - jolla siis on karvat. Morris tuli minulle siis sosialisoimaan ja viettämään kahden keskistä aikaa, joka toivottavasti auttaisi arkisiin pikkupulmiin. Kaverilla on vähän heikko hermorakenne, mutta oppii nopeasti hallitsemaan uusiakin tilanteita, eikä jää kammoamaan. Pätevä toveri.


Säkää ja painoa ei tältä kaverilta kamalasti löydy, mikä tekee hänestä ainoan taskurakettini. Isovillikseen ja aussiin verrattuna ihan virkistävä kokemus, vaikkei heissä tietenkään valittamista! Hauska oppia toimimaan aremman ja ehkä lievästi ennakkoluuloisen pikkukaverin kanssa, jolle on tehty kotona hyvä pohja perustaitoihin. Käskyjä kuuntelee hienosti ja ilman remmia kirmaa nätisti. Ei edes lenkkeilijät kiinnostaneet, kun oli viiden koiran lauma ympärillä. Leikkiseuraksi eksyi siis minun pentuaksa ryhmäni, jotka pääsevät näitä hoitokoiriani aina todistamaan tosi tilanteissa.


Olen kamalan iloinen, että Morriksen kotiväki etsi hänelle uusia tuttavia. Todella erinlainen kuin muut hoidokkini. Tästä päivästä on hyvä jatkaa, shokkihoito tehty ja todettu päteväksi oppijaksi. Lauantaina tämä söpöys pääsee mukaan mätsäreihin seuraherraksi. Vaikka varmasti pärjäisi paremmin kehässä kuin meidän karvakauhistus. Lauantaita innolla odotellessa, tämä herra on mainio.

Löytyykö täältä taskukokoisia kavereita?
Minikokoisia aksakoiria, tai laukkujen täyttäjiä ym.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)