18.8.2013

Paimenia kaikki

Mukava sunnuntai lenkki Iiron ja tämän sakemannipennun Teukan kanssa. Reipas nuorimieshän Teukka on, 14 viikkoinen ja valtava! Väritys on sangen mielenkiintoinen, tulee vielä uhkeatukka toiselle.


Manailustani huolimatta pääsi Ruffe vielä uimaan, ja hirvikärpäsiltäkin melkein vältyttiin. Kolme taisi löytyä meistä yhteensä. Ruffen menoa ei hiukan viileä vesi haitannut, kuumuu kovasti montulle päästäessä. Kamalaa miten innoissaan tämä entinen vesifoobikkko voi olla. Outo otus! Viimevuotinen chomperin lelu on jostain löytynyt, ja päässyt veteen asti - kelluu muuten hyvin! Todella lituska lelu, ettei ole suu (ja keuhkot) täynnä vettä.


Ruffe oli taas onnensa kukkuloilla, kun pääsi nuotamaan lelujansa. Tukkaa on tullut selvästi lisää, kun muodostaa jo raitojakin! Teukka ei uimaan asti uskaltanut, mutta ihan loistava kahluri se on. Mielettömällä vauhdilla pistää menemään, jos jonnekin haluaa. Lelua ei yrittänyt Ruffelta viedä, kun tätä kaveria ei opeteta noutamaan - sattuneesta syystä. 


Mukava kaksituntinen kului siis näiden tyyppien kanssa, uiden ja lenkkeillen. Matkaa kertyi 4.45 kilometriä, jolla sai kyllä molemmat ihan uuvuksiin. On se seuran kanssa lenkkeily rankkaa, kun pitää aina mennä toisen perässä ja juosta edestakaisin, ristiin rastiin ja toista vastaan - tai päin. Toivottavasti nämä eksyisi useamminkin lenkkiseuraksi, ennenkuin me eksytään heidän rantatonttinsa jäille kävelemään - mikäs tässä talvea odotellessa.

Löytyykö meidän lukijoista näitä suurempia paimenia?

2 kommenttia:

 1. Saitte uuden lukijan, ihanan raikas blogi!

  Täältä löytyy myös yksi isompi paimenkoira, briardityttö Seela :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin juuri! Ihana kuulla :)

   Hauska löytää näitä 'erinlaisempia' rotuja, jäin heti ihan koukkuun.

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)