2.9.2013

''Meidän kesä''

Saatin hauska haaste heelereiden blogista, joissa seikkailee Vili ja Juuti mammansa kanssa. Pakkohan tähän on heti vastata. Eli seitsemän kuvaa, seitsemän sanaa. Seitsemän haastettavaa. Tässä on meidän kesä. Tänä kesänä me...


...Aksattiin (©Roosa)


Uitiin(©Roosa)


TrimmailtiinTokoiltiin (©Sauli)


Patikoitiin 


Kiekkoiltiin (©Sauli)Löhöttiin

Meidän kesää ei kyllä saa mahdutettua seitsemään kuvaan. Meidän kesä on ollut yhtä hullu myllyä! Ei olla oltu samassa paikassa kolmea päivää enempää. Ei olla nukuttu yksin yhtäkään yötä. Ollaan käyty yli kahdessakymmenessä tapahtumassa ja tavattu uusi ihania ihmisiä koirineen. Me ollaan riehuttu hoitokoirien kanssa ja käyty syömässä. Me ollaan opeteltu uusia jutta ja huhhu. Asia vaan on yksinkertaisesti niin, että meidän kesää ei voi tiivistää. Kiitos kuitenkin kaikille, jotka ovat meidän kesästä tehneet tällaisen! Myös jokaiselle lukijalle, joka on meitä auttanut tai pyytänyt apua, kaikille kommentoijille ja tykkääjille - olette ihania. Ja teitä onkin jo 134, VAU!

Haastankin siis haasteeseen kaikki ne, jotka tämän päivityksen lukevat! Linkatkaa kommenttilootaan teidän versionne kesästä, koska me halutaan nähdä lisää tällaisia kuvajuttuja!

Sinut on haastettu!
Muistathan linkata kommentteihin teidän postauksenne.

11 kommenttia:

 1. http://neajadana.blogspot.fi/2013/09/kesa-seitseman-kuvaa-seitseman-sanaa.html

  Tossa meidän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat! Huomaa kyllä, että molempiaan on kuulunut toisensa - minun ottamia kuvia löytyi ;)

   Poista
 2. Vastaan nyt tänne kun et varmaan noita kauheen vanhoja postauksia enää seuraile ja en oo päässyt blogias nyt lukemaan pitkään aikaan. Mutta ollaan menossa seuraavan kerran mätsäreihin tänne: http://www.koirat.com/tapahtumat/match_show_pyhtaan_puisto_26008 Mersukin pääsee kehään ensimmäistä kertaa, tuu ihmeessä moikkaamaan jos sulla ei oo tuolloin muuta menoa. (Tunnistat kyllä varmaan kun liikun ton pilkkuvauvan ja kääpiöpinserin kanssa) Mätsäreissä on kyllä yllättävän hauskaa :)

  Muuten tosi kivoja postauksia nyt nää uusimmat. Meiltä nyt ei tuu kokoomaa kesästä kun ei oo kuvia tullu otettua juuri ollenkaan. Ehkä me vastataan johonkin toiseen haasteesee sitten myöhemmin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen miettinyt, että mihin koloon olet vajonnut! Kommenttien määrä on uhkaavasti päässyt romahtammaan :D Ja hei! Olin itse laittanut tuon saman mätsärin kalenteriin, joten totally tullaan - jos siis kuskimme on halukas lähtemään. Penteleen ajokortti siintää tammikuun puolessa välissä.

   Kiva kuulla! Mulla on ollut vähän tekemisen meininkiä, ja postaukset tullut oikeina päivinä - niin on tuoreessa muistissa ilman ylimääräistä ''olikohan se nyt ..''-muistelua. Ollut hiukan selkeämpiä - toivon :)

   Poista
  2. Juu tässä on nyt ollut vähän kaikenlaista kun muutto, uus luokka, paljon töitä ja uus pentu niin ei oo kerenny oikein mitään ylimääräistä sitten tekemään niin on jäänyt tää blogien lukeminen nyt ihan kokonaan :D Mutta lupaan taas jatkossa tulla ahkerasti kommentoimaan :)

   Poista
  3. Ai kamala, liikaa asioita selvästi :) Mulla olisi hajonnut jo pää moisessa urakassa. Hengissä olet selvinnyt, eiköhän sillä pääse jo sankareidenkirjoihin. :)

   Poista
 3. http://pikkusheltti.blogspot.fi/2013/09/024-meidan-kesa.html

  Tehtiin haaste :)

  VastaaPoista
 4. http://paimenlikat.blogspot.fi/2013/09/meidan-kesa.html
  Vastattu.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kuvia :') Holskupennut lämmittää aina sydäntä, kauniita kaveruksia!

   Poista
 5. Meidän kesä:
  http://lellejakarvakamut.blogspot.fi/2013/09/haaste-meidan-kesa-kuvina.html

  VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)