18.9.2013

Paimenlauma

Eilinen ilta sujui tällä kertaa yhteislenkin muodossa, aijettä oli mukavaa. Likat tuli taas meillepäin, ja talsittiin parissa tunnissa viitisen kilometriä. Mukana oli tällä kertaa kaksi vääränrotuistakin, mikä ei näyttänyt näitä roturasistejakaan haittaavan. Meitä oli siis kaikenkaikkiaan 5 shetlantilaista, niin siis tytöt ja Ruffe. Berninpaimen Luna, sekä hoitokoirani Aussi-Pessi. Hyvin tulivat kaikki toimeen keskenään, vaikk Ruffe kovasti yritti aiheuttaa  kaikenäköistä anarkiaa. Sillä oli ihan oma meno päällä, ja muittenkin suusta kuulin saman mitä itsekin mietin '' Mikä sitä vaivaa, ei se koskaan ole tuommoinen''. Eipä olekaan ei. Mun lahkeet kuitenkin jätettiin rauhaan ja luokse tultiin hienosti. Pessille piti huutaa ja tyttöjä oli kiva härnätä. Mukava lenkki kaikenkaikkiaan, ensi kerralla vain vähemmän metsää - kiitos. 


Voi olla, että jokunen kiljaisu pääsi metsässä, kun pelättiin hirviä. Penteleen kokoiset linnut räpisteli aina jostain puskasta eteen ja meinattiin kuolla sydänkohtauksiin muutamaan otteeseen. Kaupunkilaisille isot peukutukset siitä, että selvisitte mun luontoreitistä kunnialla. Seuraavalla lenkillä päästän teidät helpommalla, jos vaikka jätettäisiin patikointi ensi keväälle. Oli taas todella mukavaa ja paljon antoisia keskusteluita. Kiitos Anni, Katrin, ja Niina!

2 kommenttia:

 1. Siis onko toi Ruffen käyttäytyminen muuttunut vasta hiljattain? Mä varmaan käyttäisin eläinlääkärissä, jos sillä on joku paikka kipeenä ja oireilee siitä? Tai onko nämä oireet tulleet sen jälkeen kun aloit hoitamaan hoitokoiria, oireilisko se siitä? Tai joku muu elämäntilanteen muutos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa pahentunut, käytetty osteopaatilla ja löydetty liikahtanut nikama, tämä on nyt paikallaan - eikä oireile :)

   Kesä on ollut selvästi liian rankka, on kulkenut kokoajan mukana, ja myönnän treenanneeni ihan liikaa. Tuo kun tuli aina töihin mukaan hallille, niin oli helppo ottaa 'ihan vaan parit kontaktit' jolloin saattoi tulla kolme aksapäivää samalle viikolle. Vaikkeivat mitään ratatreeniä olleet, niin kierroksia on nostettu silti.

   Hoitokoiria minäkin olen välillä epäillyt. Ruffehan on aina ollut kuuma kalle - eikä lisä into muilta ainakaan auta sitä. Yleensähän tuo ei ole mukana hoitokoira keikoilla, joten aika pienestä olisi siis mennyt tuollaiseen tilaan.

   Kuten sanottu, kesä on ollut liikaa. En ollut kolmea yötä enempää samassa talossa, mökit, frendeit, sukulaiset, oma koti, saulin koti.. Kaikkiallahan toi rentoutuu ja nukkuu - ei se silti ole sama kun omassa kodossa.

   Palataan arkeen ensi viikolla, toivon tämänkin auttavan :)

   Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)