28.10.2013

Rokki(tukka)tyttö

Koska mulla on maailman paras työpaikka, maailman parhaat työkaverit, maailman hienoin pomo ja maailman ihanin hoitokoira, niin työpäivät sujuu kivasti myös karvakavereiden kera. Oma karvaystävä pääsee myös kolmisen kertaa viikossa mukaan, mutta lepopäivinä saa jäädä kotiin nukkumaan. Silloin on ihanasti aikaa Tytille, joka onkin suorittanut viimeisten viikkojen aikana kahdeksan tuntisia työpäiviä - erittäin pätevästi.

Likasta on tullut ihan hullu-uimari! Mitä ikinä veteen lentääkään, pitää se hakea ja vauhdilla. Räpiköinti on jo vähän laantunut, mutta vielä jaksaa naurattaa Tytin rampilta lähtö. Likka nimittäin kävelee niin pitkälle kuin jalat ylttää. Ja alkaa uida etutassuilla eteenpäin - niin siis samalla kun pitää takatassuilla tiukasti kiinni rampista. Ihan pimeä toi ei ole, sillä on nyt viime kerralla oivaltanut altaaseen hyppäämisen, aika pätevää.


On villurin turkin kuivattamisessa kyllä kova työ! Useimmat villuriasiakkaat viettävätkin uimalassa useamman tunnin, kun kuivaamiseen kuluu ainakin 45 minuuttia. Onnittelut heille, joilla villis on leijonassa tai ranskalaisessa. Terrieri tukkaiset pääsevät edes hiukan helpommalla, paino sanalla hiukan. Tytin äiti mulle lupailikin lyhyempää tukkaa ihan uintia varten, mikä olisi tietenkin ihan mainiota. Mielellään kokeilisin omia taitojani trimmerin kanssa, kun olen aina omani osannut ajella/trimmailla nätiksi. Villureista ei kuitenkaan ole kokemusta, mutta jostainhan sitä pitää aloittaa?


Tytti on kovin tykätty niin töissä kuin muuallakin. Sen kanssa saan joka kerta kehuja jostain. Yleensä tulee tämä perus fraasi ''oi kun on nätti koira, onko se puudeli?''. Mutta olen myös saanut todella mieltälämmittäviä kommentteja kuten, '' Sen kyllä näkee, että kaveri rakastaa sinua''. Tokokoiraksikin kehuttu Tytti olisi varmasti mielissään, kun vain kehunsa ymmärtäisi. Aijai. Eiköhän mun täydy likka tälläkin viikolla raahata töihin, on se niin mahtava.

2 kommenttia:

  1. Oot aika ylimielinen ja pidät itteäs kauheen loistavana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pahoillani, jos teksti loukkasi sinua jotenkin. Ylimieliseksi minua ei olekkaan vielä koskaan sanottu, kiitos kritiikistä. Kertoisitko vielä, mikä kohta sai sinut tuntemaan tällaista, niin voin jatkossa parantaa kirjoituksiani? :)

      Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)