1.11.2013

Kutkutava Morrila

En olekaan nähnyt Morrista aikoihin. Meillä on mennyt omistjien kanssa aikataulut aina hankalasti ristiin, mutta viime viikolla pääsi pikku-urpo mukaan töihin. Samalla tarjosi Mamma hänelle omat uimaliivit, joita pääsi heti mun kanssa kokeilemaan. Morris oli yllättävän pätevästi töissä. Ei hermotunut edes haukkumaan, mikä on pikku kaverille aika tavallista. Läähätteli vähäsen aluksi, mutta tästäkin toipui hetkessä. Olihan sillä kivaa töissä, varsinkin kun meidän kassalikka temputteli makoisien namien kanssa - ei paha ollenkaan.Morris on kovin tyypillinen uimari. Pieni ja kevyt, joten eihän niitä takajalkoja tarvitse käyttää? Pysyyhän sitä pinnalla ilmankin. Pureuduttiin siis vähän niitten käyttämiseen, ja loppu pätkillä potki jo hienosti kaikilla jaloilla. Mikään intouimari Morris ei ole, mutta ehkä hänestä vielä tulee! Videoon oli ihan pakko jättää äänet, alkoi sen verran Minun ja kolleegani kehumiset naurattaa. Enimittä puheitta, tässä pätevä pikku Morrila uimassa. 


Löytyykö täältä pikku-uimareita?
Minkä kokoisia lukijoiden koirat ovat, löytyykö näitä alle 10 kiloisia.

11 kommenttia:

 1. Aivan mahtava video! :D :D kiitos Gabi! toivottavasti Morris pääsee pian taas polskimaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos :) Ehdottomasti, kunhan aikataulut täsmää. Mulla työvuorot tiedossa koko marraskuulle / voidaan sopia muutamakin kerta. Kyllä siitä vielä intouimari tulee!

   Poista
 2. Jee, Morris! Mitä ihmettä se kiipee sun selkään tossa videon lopussa... :D Mahtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÄLÄ! :) Papukaijamorris. Se on ruvennut tekemään tota muuallakin kuin altaassa, oli vissiin kivaa olla hetken aikaa isokoira.

   Poista
 3. Multa löytyy tommoinen 37 kg jötikkä Hoffi :) Neiti itse tosin usein unohtaa asian ja pitää itseään Chihun kokoisena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OHO, no se ei ihan pikku-uimari ole :) Yllättävän usein ne isoimmat on mielestään sylikoiria.

   Poista
 4. Taika-kleini on reippaasti alle 10 kiloinen - itseasiassa reippaasti alle 5 kiloinenkin. Taiksulla on elopainoa 4,5 kiloa, mutta sekös ei meitä haittaa. Elämäni koira vaan sattuu olemaan vähän knääpiö, uimaoppilas kyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että :) Pikkukaverit on hellyyttäviä. Eihän tuo minunkaan iso ole, mutta luetaan medeihin kuitenkin. Minit on jotenkin niin hauskan näpäkkiä ja nopsia. 4,5 kiloa on ihan arvostettava paino :)

   Poista
 5. En kestä tota loppua <3 Ihana Morris !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan kukaan muukaan :) Morris on hurmaava nuorimies.

   Poista
 6. Mekin halutaan uimaan! Mutta ei kyllä päästä ainakaan kuukauteen vielä :( Mersu sairastu todella pahaan ruokatorven tulehdukseen ja on täyslevossa ja karanteenissa muista koirista ainakin 2 viikkoa. Senkin jälkeen vielä pari viikkoa todella kevyellä rasituksella, riippuen nyt vähän miten toi lähtee paranemaan. Ja bettykin joutui jäämään hoitopaikkaansa nyt ainakin muutamaksi viikoksi vielä että saadaan pilkullinen kuntoon.

  VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)