22.12.2013

Poispoispois

Hallille eksyin sunnuntai päivän kunniaksi, ihan mielettömän hyvin varusteltuna. Olen jo kaksi viikkoa hautonut mielessäni kyseistä rataa ja nyt vihdoin pääsin sitä reenimään! Pointtina onnistuneita keppisuorituksia ja hauskoja tekniikoita. Radan voi suorittaa miljoonilla eri ohjausyhdistelmillä ja vaikeustasoa on erittäin helppo säädellä. Meillä ideana poispäinkäännökset. Keppien kanssa saatiin hienoja suorituksia ja ensimmäiset poispäinkäännökset ikinä! Keppikulmiksi osui kaksi suoraa (2,6), sekä sulku (11) ja avo (18). Koira toimi tosi hyvin, ja teki hienoja keppejä. Jarrutteli ajoissa ja meni näppärästi joka välin. Luonnollisesti uusi ohjaus otti vähän vauhtia pois ja sekoitti ensimmäisten kertojen rytmin, mutta muutama upea toistokin saatiin. Tässä etupalkka käytössä, että huomio olisi jo edessäpäin (eikä minun sähellyksessäni).


Koira oli jälleen mainio, ja kesti tuuuuuuuhannet määrät toistoja, kunnes molemmilla alkoi vauhti hiipua. On se vaan pätevä kaveri ja välillä tuntuu, että aliarvion sitä kovin. Huomasin myös hidastavani koiraa aika reippahasti välillä - turhaan. Omia töppösiä eteenpäin. Videolla vai pieni määrä materiaalia, kun kuvaajan piti katsella hoitokoiriensa perään. Taas tuli uusia ideota treenilistalle ja paljon hyviä kokemuksia, sekä hyvä muistutus siitä, ettei pitäisi treenailla liikaa. Liian monet toistot otti vauhdin melkein nollille ja selvästi rasitti kaveria. Nyt meillä on selkeä raja ja tieto siitä, milloin on paras lopettaa. Pelattiin ihanasti yhteen hiileen ja hymyssä suin! 


Videolla näkyy hyvin se, miten olen päättänyt olla ehtimättä. Ja suunnitelma Aaa vaihtuu Beeksi. Huonoa ohjausta ja hieno koira. Hyviä pulmia löydettiin ratkaisuineen päivineen!

2 kommenttia:

  1. Toi musiikki saa teidät näyttämään vielä pätevämmiltä, vaikka samat pätkät näin livenäkin. :---D Musiikin mahtava voima...

    VastaaPoista
  2. Huomasin semmoisen jutun, että Ruffe vilkuilee välillä sua tosi paljon sen sijaan, että se katsoisi eteenpäin seuraavaa estettä. Toisin sanoen se kysyy toisinaan useasti, että minne mennään. Teille voisi vauhdinkin kannalta tehdä hyvää yksittäisten esteiden treeni namikuppipalkalla (tai lelulla, kunhan palkka on yyberhyvä), ja lähtölupa vasta kun Ruffe katsoo estettä (=palkkaa). Näin voisit saada enemmän "imua" jokaiselle esteelle :) Tosi hienoa menoa kyllä muuten, noi viidentoista sekunnin kohdalla oli upea irtoaminen putkeen!

    VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)