30.7.2014

Uusia rantoja #1

Helsingissä on aina ongelmana pitää koiraa vapaana. Vaikka se kuinka hyvin pysyisi on paikalla aina autotiet, citykanit, valittavat naapurit ja tietenkin laki. Niimpä etsinnässä ihania uusia lenkkimaastoja, ei välttämättä kaikista lähimpänä - mutta kuitenkin alle 30min autolla. Tänään testissä pieni osa Vuosaaren Uutelaa. Kello löi yhdeksän, ja suunnattiin nokka kohti uutelan kartanoa. Skataniementie vie tänne! 


Kahvit kalliolla ja koirat vedessä. Balleriinat veden peitossa ja mekkokin märkänä. Pojilla kun on tapana hinkata itseään sääriini vedestä tultuaan. Onneksi maailman paras miesystävä hoiti ''koirien official pyyhe-mies'' virkaa hyvin!

Ranta oli kallioinen, ja nopeasti syvenevä - ei kuitenkaan äkkisyvää. Polun päässä oli myös hiekkaranta, joka ei onneksi ole virallinen uimaranta, joten koiria pääsee sinnekin uittamaan. Rannassa erittäin kirkasta vettä, ja tämä pieni puokama tapaa olla lämminkin. Sinilevää ei tänään ainakaan ollut esillä, mutta muistakaahan aina tarkistella. Kaiken kaikkiaan mukava ranta, jossa sai olla kaikessa rauhassa, ja asvalttitielle on reippaasti yli 5 km. Vapaana meni siis metsälenksu ja uintipuuhat, suositeltava ranta - jossa sopii itse maata kalliolla. Rakkolevää vedessä, joten oma uinti jäi väliin (levää hyi), mutta pidemmällä ilmeisesti hiekkapohja. 


2 kommenttia:

  1. Vuosaaren/Mustavuoren alueen lähistö on mukava ja laaja alue, siellä tosin lenkkipolut katkoo hieman kulkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin onkin! Riippuu ihan siitä, että millaista lenkkiä haluaa tehdä. Ruffehan pysyy vapaana missä vaan ja seuruuseen tulee käskyllä - pennun kanssa vielä vähän opettelua, että pääsee muista koirista remmittä ohitse.

      Poista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)