5.1.2015

Puuha pojat

Eilinen vierähti ihan hujauksessa, kun puuhaa riitti. Aamupäivällä huristeltiin viiden koiran kera metsälenkille Sipoon korpeen. Kaksi belgiä, villakoira pappa sekä omat sporttisheltit menee niin kivasti samaa tahtia. Lumisessa maastossa sai omatkin reidet treeniä, puhumattakaan noista mun pikku koipisista karvatorpeedoista. Tuntiin siis 4km patikkaa, ja tästä treenilöihin.


Oman firman tiloissa on hyvä treenailla piilossa pakkasilta. Niimpä tehtiin kahdessa pätkässä hommia. Ensiksi molemmilla vuorossa kropanhallintaa, ja näillä osin ihan uusi treeni. Ruffella onkin jo hallussa ''kurre''-asento ja takajaloilla seisominen, Leevillä edelleen hukassa molemmat. Näitä siis treenailtiin kuntoon ja näiden vaihtoja. Susan Garrettilla olikin tähän mielettömän hauskoja treeni-idiksiä. Esimerkki videota voi kalastella siis hänen blogistaan. ''Pretty/Tall''-harjoitus meillä siis ihan lapsen kengissä, mutta hauskaa oli - turhautumisen ohella! Tätä seurasi tauko, ja häkissä odottelu treeni belgien tottistellessa. Muuten oltiinkin hiljaa, mutta noutojen aikana piti vähän piippailla. Tauon jälkeen vielä 360astetta kieppien treenit, koitan kovasti opettaa pelkälle äänikäskylle itsensä ympäri kiepsahtamiset. Leeville olikin eka treeni kerta, ja kyllä vaan huomaa miten toispuoleisia molemmat koirat on. Treeniä treeniä, onneksi me tykätään tälleen hömpötellä.

Loppu päivästä sitten vielä pojilla 30min uinnit belgien seassa, joten uni maistui iltasella. Monitoimipäivä!


Eilistä tietenkin seurasi paluu arkeen ja pojille lepoa. Harmittavan usein olen napannut ne duuniin, ja koitankin nyt tsempata koirien kotiin jättämisessä - niin hassulta kuin se kuullostaakin. Tekee niille hyvää maata aivottomasti kotona keskenään, jota tänään pääsevätkin 6 tuntia tekemään. Aamulla kuitenkin eksyttiin ihanassa ilmassa loistava lenkki Musta Vuoressa. Lenkkiseurana toimi Jasu lainakoiransa Lisan kanssa malikka/wipukka mixi pisti vauhtia etenkin Leeviin. Tämä neito majailee siis meillä vielä toisen yön verran. Tällaisia päiviä saisi olla enemmän, vapaapäivistä nauttii niin koirat kuin minäkin - etenkin kun aurinko paistaa ja lumi narskuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)