30.1.2016

Leevin treeniviikko

Pelkästään tästä päivityksestä huomaa, miten ''hurjia'' treenimääriä meillä on. Viime viikolla oli ohjatuissa mukana Ruu ja rallyleirilläkin Ruu. Joten tällä viikolla oli tiistaina ja lauantaina Leevilän vuoro. Kristillinentasajako! Tiistaina meillä oli luvassa rataa. Leevi oli mun viikonlopun poissa olon jäljiltä vähän kummallinen, omaksi itsekseen kovin rauhallinen ja mallikas muutenkin. Odottelu aikana veteli sikeitä ja ilman ölinöitä hoitui treenikaverin päälle karkaaminenkin.

Rata oli pelkästään vasemmalla puolella seuraamista, joten siinä ei ongelmaa ollutkaan. Koko rata itsessään sujui hirmuisen mukavasti, mutta. Leevillä oli ajatukset jossain aivan muualla. Hidasteli käännöksissä ja tuijotteli suorilla muita (?). Tehtiinkin siis osissa ja homma sujui rallysääntöjen mukaan oikein, mutta ei todellakaan meidän omia sääntöjä täyttänyt. Tässä mulle kritiikkiä siitä, että olisin voinut jättää kesken. Mun ei ole mitään järkeä antaa Leevin tehdä asioita puoliksi, jos jatkossa haluan ne täydellisinä ja kokonaisuudessaan. Näistä jatkossa oikeasti koira tauolle. Koutsi kehui kyllä, mutta ihan kuuroille korville menee, jos ei itse ole suritukseen tyytyväinen.

Loppu tunnista treenailtiin vähän merkkiä ja maahanmenoja, jotka suijui kivasti ja meillä oli ihan tekemisen meininkiäkin! Erityisesti eläimelle plussaa ihanasta taukokäyttäytymisestä ja viimeisten minuuttien lelunrepimisistä, ihan huippu revittelyt saatiin aikaan. Tänään käytiinkin vieraalla kouluttajalla seuruu & paikkis koulutuksessa. Vaikka ei oikeesti tokoilijoita ollakkaan, oli hauskaa leikkiä Leevin kanssa tunti tokoa. Ryhmässä oli boxeri uros, beussi narttu ja pinseri narttu. Hirveän kivasti Leevi siesi häiriötä! Yleisesti teki näpäärästi hommia. Ensimmäinen liikkuroitu seuruu oli ''katsekontaktitonta'', koska jonkun aivohalvauksen seurauksena tein hihnan kanssa hommia - juu ei.  Tämän jälkeen minuutin paikkis maaten, reunimmaisena beussi toisella kyljellä. Ihan älyttömän hieno. Eipä ookkaan koskaan ''oikeeta'' paikkista tehnyt.

Seuraavaksi vielä toinen seuruusetti, jossa kouluttaja häiriköi. Löi käsi yhteen ym. Niin hieno pieni koira että! Ehdottomasti juurikin sitä Leevin parasta tekemistä ja juuri tuollaista seuruuta sen kanssa on aina haettukin. Mä niin kamalan helposti vaan lipsun en kriteereistä, täytyy siis itse osata, että voi koiraltakaan mitään vaatia. Oli kyllä sen verran hienot pätkät, että ei hetkeen tämä hymy hyydy. Loppuun vielä mminuutin paikkaistuminen, joka sujui hienosti, kunnes vieruskaveri käskettiin uudelleen istumaan lössähdettyään. Leevi reagoi toisen käskyyn ja meni maahan. Kävin korjaamassa ja loppu sujui ongelmitta. Varsin pätevä, eikä olisi yhtään uskonut, että mulla on epävarma nuoriuros matkassa. Siitä tulee vielä ihan törkeän upea pieni tottelevaisuuspuuhka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)