29.2.2012

Reetu käymässä

Eilen nähtiin taas Ainoa ja Reetua. Mentiin suoraan koulusta sinne, ja jillailtiin siellä sitten iltaan asti. Ei tehty mitään kummoista poikien kanssa tällä kertaa. Seitsemän aikaa tuli lähtö tallille, tämä oli Ruffelle uusi kokemus. Hevosia oli nähnyt muutaman kerran aijemmin, silloin oli hiukan turhan utelias. Automatka sujui odotettua paremmin (masu täynnä nameja), ja aika kului rattoisasti. Perillä Aino ohjasti meidät suoraan maneesin katsomoon, ettei oltaisi tallissa tiellä. Siellä sitten kökötettiin kuvaillen Ainon tuntia. Nyt on aihetta olla ylpeä, ei kertaakaan ulissut tai haukkunut, vaikka hevoset laukkailivat muutaman metrin päässä meistä. Oltiin vielä sopivasti sillä korkeudella, että Ruffekin näki mitä oli tekeillä. Kauhen kiinnostuneesti seuraili aikansa, kunnes sitten nukahti mun syliin. Edes viereisellä penkillä oleva kääpiösnautseri ei jaksanut kiinnostaa. Tunnin jälkeen päästiin käymään vähän tallissakin. Hiukan pelkäsi sisätiloissa, kun kolisi kaikki niin kauheasti. Milloin kuolaimet lavuaariin ja milloin kaviot sementtiin. Yllättävän hyvin kuitenkin pärjäsi. Kiinnostusta hevosiin on siis yhä, mutta pysyy kaukana jaloista. Sylissä tosin koitti kovasti nuuhkia hevosten turpia. Automatka kotiinkin sujui loistavasti. Päästiin siis onnellisesti kotiin, kello oli siinä vaiheessa niin paljon, että kaaduttiin sängylle ja simahdettiin siihen.


Tänään tulin aikaisin koulusta kotiin intopiukeana tämänpäivän upeasta säästä. Ensitöikseni lähdinkin Ruffen kanssa pienelle verryttely lenkille, jonka jälkeen virittelin hiukan agi-kamoja etupihalle. Koitettiin tänään saada vauhtia putkiin ja pussiin, joka onnistui kiitettävästi. Muodostin muutamia suoria linjoja, joista sai paahtaa läpi targetille. Sitten muodostelin putkista ja pussista 'ympyrän', sanoisinko kaaren. Jossa ohjasin Ruffe kaaren sisäpuolelta käsin, hetken kuluttua alkoi juosta pelkillä ääni komennoilla. Kokeilin muutamia pimeitä putkikulmia, mutta aika epäröivästi meni. Treenailtiin vielä 'eteen' käskyä joka siis meillä on ''mene'', tulee jotenkin luontevammin suusta tuo sana. Joten siihen päädyttiin. Aika hyvin irtosi ensi alkuun, sitten jotenkin tahmaantui. Treenailtiin hetki rally-toko juttuja, joissa tulikin sopivasti loppu verryttelyt. Nyt voisin uppoutua kirjallisuuden ihmeelliseen maailmaan, ja lukaista muutaman vinkin tuosta uudesta hierontakirjasta. Luulenpa, että tulee Ruffelle mieluisa loppu ilta. On nimittäin ollut hiukan pinkeä takaa, koitetaan vähän availla niitä lihaksia. Jos vielä löytäisin sen ohralämpöpussi systeemin, niin olisi ihan loistavaa. Näyttäisi olevan tee valmista, hyökkäänkin siis keittiöön. 
ps. Huomenna vihdoin Rally-toko treenit!

Ciao!

3 kommenttia:

  1. Hei cool :) toi kollaasi on aikas magee (;

    VastaaPoista
  2. Hii, kiitoskiitos(: Vähän jää aina kuvailut, niin pitää välillä käyttää vanhempia kuvia. Ja aino, onhan ne. Omistajiinsa tullu, eiku? :D

    VastaaPoista

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)