15.3.2012

RALLY vol.8

Oi että. On se aikamoinen hurmuri. Tänään kun saavuttiin treenipaikalla (tälläkertaa ajoissa!) oli siellä vastassa uusi koira. Siitäkös tämä piippaaja innostui. Sisälle päästyä piippaaminen kuitenkin loppui ja alkoi ankara keskittyminen. Milla kyseli että kukas menee ensimmäisenä, ja Ruffe haukahti, joten me sitten mentiin. Ihan hauska sinänsä. 


Ensimmäisellä radalla oli tuo liikkeestä maahan meno, mistä olin täpinöissä. Se meni kuin rasvattu. Vähän tuppaa jäämään kauas, kun aavistelee sitä käskyä jo edelliseltä kyltiltä asti. Täytyy vähän hillitä omaa intoa. Muita kivoja kylttejä tänään oli nuo koiran ympäri kiertämiset, jotka on Ruffelle vähän haasteellisia. Koittaa kokoajan itää katsekontaktin.

Vaihdeltiin radalla muutamia kylttejä moneen kertaan, jotan tuli harjoiteltua melkein kaikkie liikkeitä. Noi seuraamiset istumisilla, oli vähän hakusessa. Palkkasin ihan väärästä suunnasta, niin jäi aina vinoon. Minun vika siis sekin. Pitää nyt petrata, varsinkin kun on enää kaksi alkeiskurssikertaa jäljellä, ja ensikuun loppupuolella on rally epikset tulossa. Imoittauduin eilen, ja tänään tuli vahvistus että sisällä ollaan, molemmissa luokissa, eli mölli ja ALO. Siitä lisää myöhemmin.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)