21.8.2012

Liidellen kentällä

 Eilen olikin taas treenit tiedossa, ja sainkin juosta sinne suoraan koulusta. Omat kontakti- ja keppitreenit kuitenkin missasin, mutta muutoin ehdin mainiosti. Ruffe käyttäytyi niin unelmasti, kuin vain osaa. Koko treenien aikana ei tullut karkailua tai muuta sikailua. Merkkailukin on jäänyt historiaan, kiitos kuuluu sille ihmiselle, joka kastroinnin on kehitellyt, kiitos!


Aloiteltiin siis välistävedoilla. Tätä ei ollakaan ennen treenissa otettu, mutta muutoin ollaan näitä kyllä treenattu. Noh, Ruffe osasi, minä en. Ensimmäiset kaksi kertaa sössin, ja sen jälkeen homma luisti kuin itsestään. Otettiin treeniin mukaan putki, kaikenlisäksi musta sellainen. Ei tässäkään ollut mitään ongelmaa, joten otettiin vielä toiseen suuntaan ja palattiin tyytyväisinä kuvaamaan muiden menoa.


Pitkän kuvailun jälkeen rakenneltiin hiukan pidempää rataa. Paikalla meitä oli vain 4, joten aikaa oli riittämiin. Tällä kertaa valkku ei kertonutkaan mitä tehdä, vaan pisti meidät tutustumaan rataan. Tämähän nyt ei vaikeaa ollut, ottaen huomioon, että koko radalla oli vain yksi puolenvaihto. Tähänkin oli kuitenkin monen monta suoritustapaa. Me päätettiin kokeilla ensiksi 5hypyn ja 6putken väliin valssia, joka sujuikin ongelmitta. Vähän kiirehän siinä tuli, kun jäin varmistelemaan koiran tulemista (niinkun se ei sieltä tulisi). Meidät pistettiin vielä kokeilemaan takaaleikkausta samaan kohtaa, Ruffehan ei tästä pidä alkuunkaan. Ei irtoa eteen kovin hyvin, ellei linja ole suora. Saatiin se kuitenkin onnistumaan, vaikka meinasinkin törmätä koiraan, oma moka, lähdin menemään ennenkuin koira oli putken pimennossa. Todella mukava radanpätkä kyllä oli, näyttivät muutkin nauttivan.


Vielä treenien lopussa tehtiin pakkovalssia. Tämä sujui ongelmitta, kun Ruffe on niin kädessä kiinni, että tulee suoraan merkattuun kohtaan. Suorastaan tykkään tehdä pakkovalsseja, kun ne on Ruffelle niin helpon tuntuisia. Mitä nyt vähän tulee itselle välillä kiire, kun pitää asettua oikein. Mutta, koira menee sinne minne pitää ja se on pääasia. Tämän päiväisestä hallivuorosta lisää myöhemmin, täytyy nimittäin palata opintojen pariin.

Buonanotte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme vaivanäköäsi, kiitos tuhannesti kommentistasi! :)